maanantai 29. kesäkuuta 2015

Vadelmaveneessä

Kun alkuun pääsin niin ei taas loppua näy mutta olen siitä vain iloinen!
Kun on vuosia hamstrannut helmiä, kiviä, osia ja tarvikkeita niin ei tarvinne vähään aikaan uutta materiaalia hankkia. Tai siis en ainakaan vielä ole hankkinut :) vaikka tehdessä aina kuvittelee miten jokin olisi juuri sopiva koruun. Mutta nyt mennään vanhalla varastolla.

 Lukossa on mukamas hopean merkintä mutta ihan vain hopeoitua on.Vihdoinkin se kesä saapui ja niin tämäkin koru on vadelmaisen kesäisen värinen ihanuus.


Aurinkoisesta illasta nauttien,

KatMan

torstai 25. kesäkuuta 2015

Pikkusisko

Uuden alun myötä tein ensimmäiselle rannekorulle pikkusiskon eli hieman pienemmän (18cm) ja tietenkin hieman erilaisen. Oma ranteeni kun on lihaksikas paksu niin monesti huomaan tekeväni muille liian suuria rannekoruja. Tämä koru ei ranteeseeni mene, joten on ihan vapaa tuottamaan iloa jollekkin sirompiranteiselle. Ihana tätäkin oli eilen tehdä <3

Materiaalit samat eli tsekkiläistä lasia sekä yksi kivi, korjaan edelliseenki, on amazoniittikiveä sekä antiikkihopeoitua korumetallia.

Puolen vuoden tauko teki sen, että sai todellakin hetken miettiä mitä kaikki on nimeltään ja miten toimii esim. vaijerisuoja ja puristushelmet ja missä järjestyksessä ne laitetaan. Mutta on varmaan samanlainen taito kuin polkupyörälläajo, ei sittenkään unohtunut vaan tehdessä muisti. Onneksi.Aurinkoisia ja lämpimiä päiviä odotellen,
KatMan

keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Paluu tulevaan...

Ihan huikeen jännä tunne kirjoittaa tänne, vihdoinkin on jotain tapahtunut!
Viime vuoden lopussa alkoi tuntumaan, ettei tämä koruilu enää kiinnosta ja innosta, ei mitään sykähdyksiä helmien suuntaan. Muutaman tilaustyön olen tehnyt tämän puolen vuoden aikana mutta en mitään muuta. Paitsi kerran tyhjentänyt työpöydän aivan totaalisesti. Mutta vain koska pöytää tarvittiin juhliin. Pikkuhiljaa nostelin tarvikkeita takaisin pöydälle. Olisiko ollut muutaman päivän yksinolo kotona kun sain yhtäkkiä inspiraation ja samantien oli ensimmäinen rannekoru valmis.


Tästä tein omaan ranteeseen sopivan mutta pienempi on jo "tulilla". Tämän taidan pitää itselläni jollei jollakin ole juuri tarvetta vihertävänturkoosille rannekorulle kokoa 20cm.
 

Huh, melkein on jo unohtanut kuinka kuvat muokataan ja minkä kokoisia niiden pitikään olla, mitenkäs tämä bloggeri toimii... mutta toivon todella, että sain nyt sen tarpeeksi pitkän luovan tauon pidettyä ja innostuin oikeasti uudestaan.

Onkohan täällä enää ketään mukana?

KatMan