keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Mustaa tilauksesta

Musta pitkä kaulakoru tilauksesta.

Vanha digipokkari on todella hyvä kamera lähikuvaukseen, kuten ehkä huomaatte tuosta onyxin pinnassa olevasta pölyhaituvasta :)

Valoa antavat kirkkaat ja harmaat kristallit.

Tämä oli vaihtoehtoinen musta koru.


Kameran piuha edelleen hukassa mutta onneksi löysin töistä jo edesmenneen työmaakameran piuhan ja saan kuvat taas helpommin siirrettyä.


Mukavaa keskiviikkoa!

KatMan

lauantai 17. tammikuuta 2015

Joululahja Äidille

Olen tehnyt aikaa sitten omalle äidilleni lahjaksi rannekorun keraamisista helmistä ja siihen on jo jonnin aikaa toivottu kaulakorua. Vaan olipa taas haasteellista muistaa mistä niitä helmiä olin hankkinut kun jäljellä oli vain muutama hassu. Pienen etsinnän jälkeen löysin samoja helmiä ja suuremman hetken vei ennen kuin koru valmistui. Mutta jouluksi sentään.


Mukana on messingin värisiä metallihelmiä.

Puristustekniikalla oru pysyi kevyenä vaijerissa.Leppoisaa lauantai-iltaa!

KatMan

lauantai 10. tammikuuta 2015

Hyvää uuden vuoden jatkoa!

On taas tovi vierähtänyt ilman blogia vaan eipä ole ollut mitään näytettävää eikä kerrottavaa. Mutta nyt kuitenkin lähtee!

Sain Ystäväni kautta pari korutilausta työkavereilleen ja ilmoitin heti, että sopii kunhan inspiraatio iskee eli en lupaa tilauksille nopeaa aikataulua. Kuinkas kävikään, pari arkipäivää päässä pyöri ideoita ja perjantaina se iski ja ensimmäinen suunnitelma hahmottui iltapäivään mennessä aina koruksi asti. Sinänsä helppo koska tilaus oli tästä korusta mutta lilan sävyssä. En halua tehdä toista ihan samanlaista niin toki hieman muuntelin mutta itse tykkään ja toivottavasti tilaajakin. Jos vaikka maanantaina saisi livenä asiakkaalle.


Lisää tilauskoruja luvassa mutta ihan ensiksi on löydettävä kameran piuha: pahoittelen tämän kuvan laatua, kännykkällä otettu mutta koneelle lähetys heikensi laatua huomattavasti! Loppuvuoden siivoukset ovat näköjään olleet huomattavat kun johto on kadonnut ja viime bloggauksesta sen verran aikaa etten todellakaan muista mihin olen johdon siivonnut...

Mukavaa kuitenkin, että olette pysyneet matkassani suuresta hiljaisuudesta huolimatta! Toivon todella, että tämä rakas harrastukseni jaksaa lähteä käyntiin taas kunnolla :)


Lumista lauantaita!

KatMan