keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Paluu tulevaan...

Ihan huikeen jännä tunne kirjoittaa tänne, vihdoinkin on jotain tapahtunut!
Viime vuoden lopussa alkoi tuntumaan, ettei tämä koruilu enää kiinnosta ja innosta, ei mitään sykähdyksiä helmien suuntaan. Muutaman tilaustyön olen tehnyt tämän puolen vuoden aikana mutta en mitään muuta. Paitsi kerran tyhjentänyt työpöydän aivan totaalisesti. Mutta vain koska pöytää tarvittiin juhliin. Pikkuhiljaa nostelin tarvikkeita takaisin pöydälle. Olisiko ollut muutaman päivän yksinolo kotona kun sain yhtäkkiä inspiraation ja samantien oli ensimmäinen rannekoru valmis.


Tästä tein omaan ranteeseen sopivan mutta pienempi on jo "tulilla". Tämän taidan pitää itselläni jollei jollakin ole juuri tarvetta vihertävänturkoosille rannekorulle kokoa 20cm.
 

Huh, melkein on jo unohtanut kuinka kuvat muokataan ja minkä kokoisia niiden pitikään olla, mitenkäs tämä bloggeri toimii... mutta toivon todella, että sain nyt sen tarpeeksi pitkän luovan tauon pidettyä ja innostuin oikeasti uudestaan.

Onkohan täällä enää ketään mukana?

KatMan

10 kommenttia:

 1. Täällä ollaan tottakai :). Kiva kun ilmoittauduit.

  Ja luova tauko on välillä hyvästä. Tuntuu, että mitä pidempi, sen parempi. Siis silloin kun elanto ei ole siitä kiinni kuin korkeintaan vähän.

  Iloista koruilua ja kesää muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että löysit vielä tänne :) Sun blogia on tullut luettua, muuten ei kauheasti edes niitä... Mutta tosiaan, mietin ettei mikään pakota tekemään mitään joten totaalinen tauko teki hyvää. Paitsi sille työpöydälle, pääsi pölyttymään ;)

   Poista
 2. Täällä ollaan ja odotellaan suurta motivaatiota tai inspistä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten hienoa! Kyllä nyt on niitä inspiksiä, täytyy toteuttaa kun sopivasti on sadepäiviä :)

   Poista
 3. Heips! Ihana rannekoru, upeat värit <3 Toivottavasti inspiraatiota piisaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä todella toivon! Ajattelin kuitenkin olla ottamatta paineita ja tehdä vain kun intoa löytyy :) mutta jopas tänään sain valmiiksi tuon korun pikkusiskon.

   Poista
 4. Kaunis rannekoru, melkein pukuni värinen. Jätän mietintään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sinulla on ihanan värinen puku :)

   Poista
 5. Minnekäs me täältä kadottaisiin? Kiva kun oot takas <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa huomata, että täällä vielä on seuraa :) sen verran pitkäsksi venähti tuo luova tauko mutta nyt tuntuu jo paremmalta :)

   Poista

Kiitos mukavasta kommentistasi!