lauantai 17. tammikuuta 2015

Joululahja Äidille

Olen tehnyt aikaa sitten omalle äidilleni lahjaksi rannekorun keraamisista helmistä ja siihen on jo jonnin aikaa toivottu kaulakorua. Vaan olipa taas haasteellista muistaa mistä niitä helmiä olin hankkinut kun jäljellä oli vain muutama hassu. Pienen etsinnän jälkeen löysin samoja helmiä ja suuremman hetken vei ennen kuin koru valmistui. Mutta jouluksi sentään.


Mukana on messingin värisiä metallihelmiä.

Puristustekniikalla oru pysyi kevyenä vaijerissa.Leppoisaa lauantai-iltaa!

KatMan

6 kommenttia:

 1. Kaunis<3 Liian harvoin tulee käytettyä keramiikkahelmiä, vaikka ne ovatkin tosi kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eila!
   Keramiikka on kaunista ja sopii taiteilija-äitini tyyliin hyvin :)

   Poista
 2. Sievä kokonaisuus ja ihanan näköisiä helmiä.. :) Noita keraamisia helmiä pitäisi joskus päästä hypistelemään livenä jotta itsekin jaksaisi innostua niistä jotain tekemään. Muiden käyttämien helmien ihailu onnistuu jo ;) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miina!
   Kun helmikauppoja on pääasiassa netissä niin hypistely on vaikeempaa mutta kun oikeaan kauppaan pääsee niin olo on autuaallinen :)

   Poista
 3. Nuo isoimmat "pallot" (sori mun korutermistötietämättömyys :)) on ihan kuin mun suosikkijouluvalosarjasta. Ja koska tykkään siitä, tykkään myös korusta. Etenkin kun siinä on paljon lemppariani ruskeaa. Kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka!
   pallojahan ne ja kun mainitsit niin tosiaan, valosarjan pallohan siinä :) Kuva vääristää sen verran että nuo ovat oikeasti paljon pienempiä, ehkä 20mm halkasijaltaan. Tuo väritys sopii äidilleni kuin nenä päähän ;)

   Poista

Kiitos mukavasta kommentistasi!