lauantai 10. tammikuuta 2015

Hyvää uuden vuoden jatkoa!

On taas tovi vierähtänyt ilman blogia vaan eipä ole ollut mitään näytettävää eikä kerrottavaa. Mutta nyt kuitenkin lähtee!

Sain Ystäväni kautta pari korutilausta työkavereilleen ja ilmoitin heti, että sopii kunhan inspiraatio iskee eli en lupaa tilauksille nopeaa aikataulua. Kuinkas kävikään, pari arkipäivää päässä pyöri ideoita ja perjantaina se iski ja ensimmäinen suunnitelma hahmottui iltapäivään mennessä aina koruksi asti. Sinänsä helppo koska tilaus oli tästä korusta mutta lilan sävyssä. En halua tehdä toista ihan samanlaista niin toki hieman muuntelin mutta itse tykkään ja toivottavasti tilaajakin. Jos vaikka maanantaina saisi livenä asiakkaalle.


Lisää tilauskoruja luvassa mutta ihan ensiksi on löydettävä kameran piuha: pahoittelen tämän kuvan laatua, kännykkällä otettu mutta koneelle lähetys heikensi laatua huomattavasti! Loppuvuoden siivoukset ovat näköjään olleet huomattavat kun johto on kadonnut ja viime bloggauksesta sen verran aikaa etten todellakaan muista mihin olen johdon siivonnut...

Mukavaa kuitenkin, että olette pysyneet matkassani suuresta hiljaisuudesta huolimatta! Toivon todella, että tämä rakas harrastukseni jaksaa lähteä käyntiin taas kunnolla :)


Lumista lauantaita!

KatMan

6 kommenttia:

 1. Kauniin lilan korun teit, saaja on varmasti hurmioitunut ♥
  Tuo on kyllä ikävä, mutta tuttu tunne..kun ei muista mihin on joniin siivonnut pois.. juuri itse etsin polkupyörän vara-avainta jolle on käynyt samoin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija :) lohduttavaa etten ole ainoa tavaran hukannut mutta harmittaa ihan vietävästi kun johtoa ei löydy. Tarttee varmaan hankkia uusi.

   Poista
 2. hienojs lila helmiä, mulle kävi kanssa blogin kanssa nolosti, ostin toissa kesänä ihanan tablen jolla on kiva ottaa kuvia, no sitten en osannut siirtää niitä bloggeriin, ei vaan siirtynyt suoraan kansiosta, unohdin asian siis 1,5 v. olen toki tehnyt tälläkin välillä koruja mutta digikameran käyttö ja piuhalla kuvien sirtely jäi, no eilen sitten nakkisormi päätti vielä yrittää ja jes, jos kuvan siirtää ensin johonkin google + saan sen sitten tablelta blogiin no eipähän ole tullut liikaa blogipäivityksiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merja :) Yritin itsekkin blogata älypuhelimella mutta oma äly ei riittänyt, eikä puhelimen ;) tajusin tuon google+ mutta puhelin oli liian hidas jaksamaan kuvien siirtoa joten luovutin. Pysyypähän blogi tuoreena kun vain silloin tällöin bloggaa :)

   Poista

Kiitos mukavasta kommentistasi!