keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Ihana Valo! Sinä olet aurinko...

Tänä aamuna näkyi vihdoin aivan mahtava auringonnousu! Oli pakko kuvata hetki, niin mahtava väriloisto oli taivaalla..Tunnelmaan sopivasti toissa viikolla valmistunut setti, sammaleen-/merenvihreää ripauksella auringon kultaa...
...riipuksena Trinity Brass'in auringonkukka vintage patinalla sekä lasihelmi...


...muutama sammalakaatti lohkare löytyi samaa sävyä kuin makenavedenhelmet ja kristallit...

...papukaijalukko kiinnittyy suoraan auringonkukkaan...

...ihana tsekkiläinen fasettirondelli ja yksi Swarovskin bicone rannekorun ketjun päässä...

...helmet kieputeltuna antiikkimessinkiseen lankaan...

...lopuksi vielä kiepautin korvakorut rondelleista ja swaroista :)


Voi kun tuo auringon valo antaa ihanasti energiaa!

Valoisaa viikkoa kaikille ihanille lukijoilleni!

KatMan

torstai 23. lokakuuta 2014

Kauhean ihanat Swarovskin pääkallot!!

En ole suuri kauhun ystävä, ei, zombiohjelma saa nopeasti kääntämään kanavaa enkä voi katsoa kauhuelokuvia... Pääkallot kuitenkin jostain syystä kiehtovat kunhan eivät ole oikeita: harmittaa edelleen, etten aikoinaan ostanut sisustusliikkeestä hopeista pääkalloa olohuonetta piristämään :)Kun näin ekan kerran näitä swarovskin kristallipääkalloja eri sävyissä, halusin ne heti kaikki tilata. Vaan järki onneksi puuttui asiaan ja näitä kotiutui vain neljässä eri sävyssä. Pienemmistä 13mm pääkalloista tein korvakorut ja isommista 19mm tuli riipuksia kaulakoruihin. Kaikissa on lisäksi Swarovskin biconikristallit, Jet värissä hieman ketjua...

Korvakorut, Golden Shadow

Korvakorut, Jet

Korvakorut, Metallic Blue

Korvakorut, Silver Night

Kaulakoru

Korvakorut 25,00€/pari
Kaulakoru 25,00€/kpl ketjuineen

Nyt kannattaa hankkia aidot Swarovskit korviin ja kaulaan. Edes Swarovskin omasta shopista ei näitä vielä löydy, ovat siis myynnissä vain helminä koruntekijöille! Mags ehti korviksensa esitellä hieman aiemmin, muilla en ole näitä vielä nähnyt.

Pianhan on taas Halloween ja nämä ehtivät hyvin siihen kun laitat tilaukseen heti :) toimitus postimaksutta kotimaahan!

KatMan

ps. Syksyn pimeyden myötä kuvien valoisuus taas kärsii ennen kuin saan studion pystytettyä...

maanantai 20. lokakuuta 2014

Sekaisin mustasta!?

Rannekoru mustilla, harmailla ja hopeisilla lasihelmillä muistivaijeriin valmistui nopeasti kun tarvitsin hengähdyshetken itselleni toissa viikolla. 

Ja koska ystävän pyynnöstä osallistuin hänen työ-Instagram kampanjaansa niin pitihän minun perustaa sinne tilikin. Päätin kokeilla tällä #kpdkoruporudesign nimimerkillä ja latasin sinne muutaman kuvan, tämä koru pääsi sinne ensimmäisenä. Katsotaan kuinka innostun, ainakaan näin talvea vasten kännykän kamera ei riitä edes päivällä kuvaamaan koruja. Mutta siellä voi myös korujani seurata, tervetuloa! Ja Facebookissa siis myös.Raikasta lokakuun maanantaita!

KatMan


PS. koska Facebookissa tykkääjämäärät kasvoivat huimasti niin aion pitää elämäni ensimmäisen arvonna lähiaikoina, myös täällä blogin puolella.

PSS. Pian tulossa kauhean ihania kauhukoruja...

perjantai 17. lokakuuta 2014

Kanervankukkia

Viime viikolla innostuin taas ihailemaan tsekkiläisten lasihelmien kauneutta, illat (ja päivätkin) menivät koneen ääressä helmiä metsästäen. Juu, eikä selvitty ilman uusia ja vanhoja nettikauppoja eikä ilman tilauksia. Ja koska ihan vaan muutama osa puuttui, kävin pikaisesti lähihelmikaupasta niitä ohimennessä hakemassa ja arvata saattaa etten pysynyt vain niissä puuttuvissa osissa... Koska olin tsekkiläisiin tutustunut, päätin lähikaupan antimilla aloittaa kokeilun ideoihini. 

Pussiin eksyi pieniä ihania lasihelmikukkia...

 ...lehtiä ei ollut ihan kaikissa ajattelmissani väreissä ja sävyissä mutta otin lähes kaikkia mitä löysin...


...intuitio käski myös ostamaan 3mm "tulipoltettuja" fasettilaseja ihanan metallin persikkaisessa sävyssä, ja sinne ne sopivat lehtien ja kukkien joukkoon, kuten 6mm lilat jadehelmet...

Rannekoru on pronssiketjupohjalla, pituus 20cm ja koko on säädettävissä papukaijalukon ja ketjun avulla pienemmäksi.

Syysiloa perjantaihinne!

KatMan

ps.  Haravointia ei tarvitse enää harkita kun syyslomalaiset hoitavat sen <3

torstai 16. lokakuuta 2014

Putoavat lehdet

Niin se vaan on syksy. Tällainen näkymä oli viime lauantaina keittiön ikkunasta, hurjaa keltaisen hehkua vaahterassa! Ajattelin kuvata uudestaan nyt lauantaina ja katsoa mikä valtava muutos viikossa on tapahtunut, ei nimittäin ole paljoa lehtiä jäljellä puussa. Vaan maassa. Pitänee harkita haravointia...


Lehdistä lumoutuneena tein seuraavan korun. Harmaa musta linjalla jatketaan :)Muutama lumihiutale jo nähty täällä ihan eteläisessäkin Suomessa, muistakaahan pukeutua lämpimästi!

KatMan

tiistai 14. lokakuuta 2014

Mamma-avainkoru

Mamma- avainkoru
hopeoitu lenkkiketju
kristalli
hopeoitu korurengas
antiikihopeoitu papukaijalukko
Tuiketta tiistaihin!

KatMan

perjantai 10. lokakuuta 2014

Musiikkia sielulle

 Innostuin kieputtelemaan peacock-makeanvedenhelmet rannekoruksi ja riipukseksi muutaman kristallin. Sopivan väritöntä hehkua tähän piemähköön syksyyn?

Löysin lukkolaatikostani kauniita solkilukkoja: tästä jotenkin tulee mieleen lempeä harppumusiikki...Lempeää perjantaita kaikille lukijoille ja seuraajille <3

KatMan

sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Hämärän hyssyä

Sunnuntai aamuna nautin rauhassa kahvin ja puuron, luin sanomalehden. Ulkona hiljalleen hämärtyi kun syksyinen kuulas taivas sai pilviverhon ylleen. Vaahteran lehdet punertavat jo, maisema on muuttunut värikkääksi. Aamun hiljaisesta hämärän hetkestä sai tämä koru alkunsa.

Valoisaa enkelten sunnuntaita kaikille!

KatMan