perjantai 28. maaliskuuta 2014

Timantit myynnissä!

Timanttirannekorut ovat nyt myynnissä viikonlopun yli täällä blogissa ja facebookissa, sitten vien loput jälleenmyyjälle!

Materiaali:
- simpukankuorihelmi 10mm
- kristallilasirondelli
- magneettilukko kristalleilla (hopeoitu, kullattu tai musta)
- riipus papukaijalukolla

Koot:
- 18cm
- 20cm

Värit:
- lila
- puuterinvihreä
- vaalea kaakao
- valkoinen
- huurrettu beige
- keskiyön musta
- vaaleanpunainen

Hinta postikuluineen a 20,00€
Tilaukset sähköpostilla koruporu @ gmail.com  (poista välit :) )

Aurinkoista perjantaita!

KatMan

keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Korallia korallia

taas ei otsikon keksinnästä meinannut tulla mitään mutta koska helmet ja simpukat ovat korallinvärisiä niin mieleen tuli kasaribiisi Korallia. Googlettamalla selvisi sen olevan Claudia  nimisen bändin (nerverhöörd!?! tai ainakaan en muista bändiä...) kappale ja muistan edelleen kertosäkeen : korallia, korallia ovat helmeni minun ja varjot joita seuraan, ovat samettia...

Mutta tässä korussa siis korallia vain värinä.
Mukavaa keskiviikkoa!

KatMan

ps. huomasittekos uudet Jätä jälki käynnistäsi -nappulat? Tuossa alapuolella!

maanantai 24. maaliskuuta 2014

Väriä kevääseen!

talviseen Korukoplan haasteeseen en ehtinyt osallistua mutta siemenhelmet jäivät kummittelemaan mieleen ja niitähän löytyy kuulkaa koruharrastuksen alkuajoilta melkoisen paljon. Ja koska värimaailma on koko talven ollut melko pliisu niin teki mieli raikkaita kesävärejä.

 Kivinä kalkkiturkoosia, muutama oikea turkoosinugetti, marmoria ja hunajakvartsi. Kivet linkitin, työlästä hommaa minulle.

Siemenhelmiä kolme nauhaa, linkitetyt kivet ja siemenhelminauhat liitin renkailla, jolloin nauhoja voi pitää miten haluaa.

Ihanan auringonpaisteista maanantaita!

KatMan

perjantai 21. maaliskuuta 2014

Sydän kiemuralla

Olen aivan ihastunut nyt noihin pitsisiin sydänriipuksiin. Löytyy isoa ja pientä ja koska ovat onttoja niin pysyy isoissakin keveys maltillisena. Näitä tulette näkemään jatkossakin paljon.

 


Hiekan värihän on nyt suuressa huudossa ja sopii minun makuuni. Tuo ruskea kivi on vanhaa varastoa eikä muistissa enää ole mitä lajia se on. Mutta kaunis ja eläväinen on tämä kivi. Isot kirkkaat ovat vuorikristalleja eli vuorikvartsia, kummalla nimellä sitä nyt haluaakin kutsua.

Muistakaahan ottaa sateenvarjo ulosmennessänne, täällä etelässä ainakin sataa vettä kuin Esterin "piip" ja tuulee ihan mahottomasti! vaan ei nyt haittaa sillä lumet lähtee vikkelään ja saadaan kevät!

Kevät! Kevät!!!!

KatMan

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Timanttien säihkyä

Tai ainakin säihkyä, tekotimantteja vaan...

 
Mutta siis tässä on niin ihana sateenkaari säihky!

 ja säihkyvähän on siis magneettilukko

valkoiset simpukankuorihelmet ja muutama kristallirondelli tuomassa lisää säihkyä.
pahasti tuolta vaijeri pilkistää mutta asia on korjattu ja tämä on nyt ollut viikon (vai jo kaksi?) omassa ranteessa koekäytössä ja tuo magneetti on niin vahva ettei kyllä meinaa aueta eli ei lentele ranteesta mihinkään. Meinasin tehdä tuolla lukolla kasan rannekoruja myyntiin.

Lumivalkoista sunnuntaita

KatMan

perjantai 7. maaliskuuta 2014

Wisdom

Viisaus ei asu täällä ihan aina, ainakin siltä tuntuu kun katsoo työhuoneeseen. Materiaalia olisi vaikka miten paljon mutta silti täytyy aina lisää tilata kun jotain pientä puuttuu ja sitten haluaa kaikkea muutakin. Mutta viisautta voi lisätä vaikka tekstirenkaalla tai ainakin sen avulla voi toivoa sitä lisää.

Riipuksen alin helmi on alexandriittikristalli, joka vaihtaa väriä lämpötilan mukaan. Sitä on muutama tuolla korussakin. Lukkona iso papukaija suoraan rinkulaan. Vaaleat helmet helmihattuineen ovat simpukankuorihelmiä ja isot vadelman väriset kauniita lasihelmiä.

Tässä on käytetty purkukorun helmiä sekä uusia makeanvedenhelmiä.
 

Nyt huomaa, että talviloman auringon vaikutus alkaa hiipumaan ja D-vitamiinitaso laskee. Ja koska ulkona on taas niin harmaata, täytyy aloittaa lisääminen purkista. Toivottavasti saamme pian taas auringonvaloa ja ainakin forecan sääennuste näyttää hyvältä ja lämpimältä seuraaville 10 päivälle.

Aurinkoa perjantaihinne!

KatMan

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Tähdet tähdet!

Vaihteeksi (taas) hiekan värisen korun tein ennen lomaa kun haavelin vielä hiekasta varpaiden alla ja ihanaahan se oli! Päivällä kuiva rantahiekka oli polttavan kuumaa ja ihan muutaman kerran unohdin sen ja  tanssin ja hyppelin matkalla rantabaariin tai roskikselle, hiekan polttaessa jalkapohjia...

 Trinity Brass tähtiriipus vintage patinalla

Pitkät keramiikkahelmet olen ostanut jo vuosia sitten ja yrittänyt käyttää mutta vasta nyt löysivät paikkansa. Pienet fasettihiotut savukvartsit ovat vaaleita mutta kauniita ja harvoin käytettyjä, muutamat vielä molempia jäi jemmaan.

Sunnuntaiaamuun heräsimme lumen hiljalleen leijuessa ulkona, takatalvi siis tuli jo. Mutta hei, nythän on laskiaissunnuntai, joten sopivasti valkaisi luonto maan. Meillä kyllä taidetaan viettää teinien kanssa laiskiaissunnuntaita. Joten,

Leppoisaa Laiskiaista ;)

KatMan