maanantai 8. joulukuuta 2014

Nyt ei lähde...

....tämä blogin päivitys millään liikkeelle. Ensin oli tuo juhlahumu ja nyt vaan taitaa syksyjoulutalvikaamosväsymys painaa päälle. Vaikka kaikkeni teen, ettei olisi energiat vähissä. Ja liikunta on siihen kyllä yksi hyvä keino ja ilman sitä huomaa vajoavanasa niin helposti sohvaan. Yritän käydä 3-5 kertaa viikossa zumbassa ja näin maanantaisin on tunnin vertaislenkki sillä aikaa kun lapset/nuoret tanssahtelevat. Tänään taitaa vaan naamaan vihmoa sadetta mutta mikäs sen parempi ulkoiluilma!

Ja jotta koruissa pysytään niin toki jotain pientä on valmistunut mutta hitaasti...Tämän korun synty oli piiitkä mutta siitä selvittiin. Aloitin teon jo lokakuussa saatuani ihanat tsekkiläiset lasihelmitilaukseni, sommittelin ja suunnittelin, tein ja purin ja suunnittelin uudelleen...

Mutta valmista tuli, marraskuun pimeänä iltana, tämä syksyisen värikäs rannekoru. Kolme rivinen, 19,5 cm. Materiaalit lasi, makeanvedenhelmi, puu ja hopeoitu korumetalli.
Ja hei, vielä ehtii tekemään korutilauksia jouluksi valmiista koruista, tilauskoruja en enää ehdi tekemään.


Harmaasta sadepäivästä viis!

KatMan


5 kommenttia:

 1. Hyvä tehdä sitä, mistä saa energiaa!
  Kyllä tämä blogimaailma odottaa.... :-)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Rouva Kivitikka! Nyt on kyllä ollut niin pimeää ulkona, olisin voinut karhuksi ruveta ja talviunille :) mutta liikkumalla jaksaa. Välillä toki korupöydän ääressä on mukava puuhastella.

  VastaaPoista
 3. Oi miten kaunis :). Aivan mahtavan korun sait kuin saitkin sommiteltua, ihanaa harmoniaa :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos Suvi N! Joskus korun syntyminen vie aikaa :)

  VastaaPoista

Kiitos mukavasta kommentistasi!