perjantai 17. lokakuuta 2014

Kanervankukkia

Viime viikolla innostuin taas ihailemaan tsekkiläisten lasihelmien kauneutta, illat (ja päivätkin) menivät koneen ääressä helmiä metsästäen. Juu, eikä selvitty ilman uusia ja vanhoja nettikauppoja eikä ilman tilauksia. Ja koska ihan vaan muutama osa puuttui, kävin pikaisesti lähihelmikaupasta niitä ohimennessä hakemassa ja arvata saattaa etten pysynyt vain niissä puuttuvissa osissa... Koska olin tsekkiläisiin tutustunut, päätin lähikaupan antimilla aloittaa kokeilun ideoihini. 

Pussiin eksyi pieniä ihania lasihelmikukkia...

 ...lehtiä ei ollut ihan kaikissa ajattelmissani väreissä ja sävyissä mutta otin lähes kaikkia mitä löysin...


...intuitio käski myös ostamaan 3mm "tulipoltettuja" fasettilaseja ihanan metallin persikkaisessa sävyssä, ja sinne ne sopivat lehtien ja kukkien joukkoon, kuten 6mm lilat jadehelmet...

Rannekoru on pronssiketjupohjalla, pituus 20cm ja koko on säädettävissä papukaijalukon ja ketjun avulla pienemmäksi.

Syysiloa perjantaihinne!

KatMan

ps.  Haravointia ei tarvitse enää harkita kun syyslomalaiset hoitavat sen <3

8 kommenttia:

 1. Ihania! Mulla oli kesällä sama meininki, en vaan ole vielä saanut valmista :) ihanan syksyinen fiilis noiden lehtien kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sorsaska! Syksy iski jotenkin luonnon värien kautta ja oli pakko saada ne koruun :)

   Poista
 2. Onpas ihanan huikeat värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kirsema! Vaikka ei tosiaan ollut ihan kaikkia syksyn värejä saatavilla mutta odottelen postia ja sitten inspataan lisää :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Eila :) vaikka olen ihan vaan kesäihminen niin nyt tuo reilun viikon kestänyt kirkas väriloisto antoi energiaa ja inspistä, enää on lehdet maassa ja kompostissa :)

   Poista

Kiitos mukavasta kommentistasi!