sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Vastakohdat

Sanotaan, että vastakohdat täydentävät toisiaan mutta kyllä jotain yhteistä mielenkiinnon kohdetta tai ajatusmaailmaa pitää olla, jotta kaksi tai useampikin ihminen viihtyy toistensa seurassa. Jos ihmiset ovat täysin vastakohdat toisilleen niin mitä yhteistä heillä on? Ei mitään. Vastakohdat haluavat tehdä eri asioita ja ajattelevatkin eri tavalla. Liian samanlainen ihminen kuin itse taas saattaa menettää mielenkiinnon jos sinulla ei ole mitään annettavaa ja saamista häneltä. 

No, näistä syvällisistä ajatuksista siirrytään seuraavaan korusettiin, ja ei, ei yhtään joulu mielessä vaan tuo muodikas harmaa ja yllätävä punainen.

syksyistä punaisen hehkua

 todella isoja makeanvedenhelmiä ja electroplate kristalleja

 Rannekoru

 
 kristallit hohtavat eri väreissä

Kaulakorussa pääosassa ovat hopeanharmaat makeanvedenhelmet ja rannekorussa taas kristallit, materiaalit ovat samat mutta määrällisesti vastakohtia.

Kuvia käsitellesäni huomasin tehneeni melko samanlaisen korun viime jouluksi mutta tämähän ei ole yhtään jouluinen koru!

Aurinkoista sunnuntaita!

KatMan

2 kommenttia:

  1. Ihanat kristallit :) Ja punainenkin näyttää niiin raikkaalta! Minä olen tällä hetkellä hulluna tummansiniseen... tulispa äkkiä tekemäni tilaus perille ja vastaispa sinisten helmien väri odotuksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Miina! Electroplatet on kyllä ihkut, loistavat eri väreissä valaistuksesta riippuen. Minulla on pyörinyt siniset helmet työpöydällä ja mielessä jo jonkin aikaa, saas nähdä tuleeko niistä jotain ;)

      Poista

Kiitos mukavasta kommentistasi!