tiistai 16. syyskuuta 2014

Kullan ruskeaa

Viime viikolla laitoin kevyen neuleen päälleni, sellaisen ihanan vaalean ruskean, mattakullanhohtoisen ja ihan viime talven hankintoja. Se taitaa olla syksy tulossa? Illalla oli meno esikoisen ammattikoulun läheisten iltaan ja totesin taas, ettei koruntekijällä ole koruja, ainakaan asuun sopivia, juuri sillä hetkellä. Niinpä kun idea tuli yllättäen, se piti heti toteuttaa ja ta-daa, koru oli valmis puolessa tunnissa!

makeanvedenhelmiä, kristalleja ja kiviä

Carpe diem, sitäpä yritän, ihana kristalli riipuksena

korusta tuli juuri minulle sopivan pituinen, pituutta rajoitti vain helmien määrä. Ei lainkaan lukkoa vaan helppo heittää kaulaan.

Lämmitelkää ja nauttikaa auringosta, ainakin tällä viikolla sää vielä suosii meitä, jotka auringossa viihdymme. Viikonloppuna taitaa kylmetä syksyisiin lukemiin, pian alkaa ruska täällä eteläisessäkin Suomessa. Minä taidan viihtyä Välimeren kesäilmastossa parhaiten vaikka ympäri vuoden mutta kun se ei nyt ole mahdollista niin yrtitän nauttia neljästä vuoden ajasta parhaani mukaan.

KatMan

8 kommenttia:

 1. Nonni. Nytkö se on sit meidän Täti Ruskeiden aika alkaa pukeutua nimikkoväriin :) ?

  Ihana koru!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se nyt taisi Ruskea kausi alkaa ja Turkoosi jää odottelemaan kesää, ehkä :) Mua tosin kamut haukkuu täti turkoosiksi, miksiköhän?? Kiitti Annukka, oot ite ihana :)

   Poista
 2. Pään yli pujotettavat on parhaita!
  Ihana koru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mags :) MIten sitä aina pitääkin sitä lukkoa yrittää vängätä kun nää olis niin helppoja? Vaikka ei ne tunnu helposti menevän kaulaan siltikään, tänään tosin tajusin zumbatunnilla tanssiessani ettei kaulakoru ehkä ole kaikkein paras jumppa-asuste, siinä kolisee pian hampaisiin ;)

   Poista
 3. Niin kaunis koru !
  Minä iloitsen syksystä, olenhan marraskuun lapsi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eila!
   Aikaisemmin pidin vuodenaikojen vaihtelusta ja olin ihan talvi-ihminen mutta olisiko lie ikä vai mukavuudenhalu (lumityöt...), että ainoa vuodenaika missä viihdyn on kesä ja sekin lämpimänä, jopa helteisenä :)

   Poista
 4. ihana tuo riipus, ja kauniisti toisiinsa sointuvat värit :). minäkään en pidä syksyä lempparivuodenaikanani, mutta pikkuhiljaa alan tottua enemmän ja enemmän tuohon kaiken nielevään pimeyteen. kenties joskus vielä nautin siitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi N!
   Luonto on kaunis syksyllä mutta ehkä juuri tuo tuleva pimeys inhottaa minuakin. Eilen jo kehotin poikaa laittamaan heijastimia ja valon kun lähti pyörällä treeneihin, ja tänään näyttääppi olevan syyspäiväntasaus...Mutta kyllä siitä pimeydestäkin selvitään!

   Poista

Kiitos mukavasta kommentistasi!