maanantai 18. elokuuta 2014

Ihan hassuna...

Jostain syystä tilasin kesän alussa akryylikukkia, mikä lie tilapäinen helmihullun mielenhäiriö. Muistan joskus päättäneeni, etten käytä akryylia, muovia tai muuta vastaavaa materiaalia mutta jotenkin kukat vain houkuttelivat vanhankin helmihullun pauloihinsa. Akryylista huolimatta ovat ihan kivoja ja kauniita. Vaan inspiraatio siis iski. Kesäkuussa. Koru valmistui elokuussa...

Onko tahti hidastunut hieman sitten aloitusaikojen jolloin koruja valmistui liukuhihnalta yötä päivää? No, on kyllä ,mutta olipas ihana loman jälkeen istua korupöydän ääreen ja laittaa helmet oikeaan järjestykseen alustalla. Siinä olivat makoilleet ja huokailleet melkein kaksi kuukautta...

...niin, eikä tuollaiset lasilehtipisarat myöskään kuulu valikoimiini mutta jostain niitäkin vain ilmestyi, kuka lie hamstrannut...
...vaalean vaalean vihreitä makeanvedenhelmiä ja fasettilasia...
...kellokukalle lensi pienen pieni hippiäinen......rannekoruhan siitä syntyi, kesän kukkaloisto talletettuna!KatMan

8 kommenttia:

 1. Ihanan kesäinen ja värikylläinen rannekoru :). Mun mielestä akryylikukat on ihania, multa löytyy vaikka mitä kokoa ja väriä. En kyllä tiiä kuka niitä on hamstrannut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi N! Ihmeellisesti niitä helmiä aina ilmestyy ;)

   Poista
 2. Samanlainen epäluuloinen suhtautuminen on mulla akryyliin... Mut katselin pitkään noita kukkia eräässä nettikaupassa :-) Sopivat kyllä tuohon koruun erinomaisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mags :) Tässä tuli useampi erivärinen kukka, joten muutama vielä jäljellä, saas nähdä milloin niistä innostun ;)

   Poista
 3. Suloinen, hempeänvärinen koru. Ihananat kukat, ihana tsirppa. Onpas kyllä tosi kauniita akryylikukkia, Pitkään oon himoinnut just tuontapaisia, mutten kuitenkaan vielä ole ostanut.Koskakohan saan aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellieli! Joskus näitä ihmeellisiä tilauksia ja ostoksia tulee tehtyä mutta lopulta nämäkin olivat ihan kivoja :)

   Poista
 4. Minulla on noita samoja kukkia tilattuna, vaan enpäs ole koskaan osannut tehdä niistä mitään! Mikä lie mielenhäiriö ajanut minutkin noita ostamaan. :D Vaikka tässä ovat kyllä niin kauniita, että jos yrittäisi jotenkin uusin silmin katsella omiakin akryylikukkasia ;)
  Aika monilla tuntuu tahti vähän hidastuneen varsinkin näin kesäaikaan.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miina :) Minulla on tahti hidastunut melkoisen paljon mutta toisaalta on sitä mukavampi palata korupöydän ääreen. Meinaa perhe, työ ja muut harrastukset viedä aikaa ja voimia vaikka perjantait olenkin koruille pyhittänyt.

   Poista

Kiitos mukavasta kommentistasi!