perjantai 7. maaliskuuta 2014

Wisdom

Viisaus ei asu täällä ihan aina, ainakin siltä tuntuu kun katsoo työhuoneeseen. Materiaalia olisi vaikka miten paljon mutta silti täytyy aina lisää tilata kun jotain pientä puuttuu ja sitten haluaa kaikkea muutakin. Mutta viisautta voi lisätä vaikka tekstirenkaalla tai ainakin sen avulla voi toivoa sitä lisää.

Riipuksen alin helmi on alexandriittikristalli, joka vaihtaa väriä lämpötilan mukaan. Sitä on muutama tuolla korussakin. Lukkona iso papukaija suoraan rinkulaan. Vaaleat helmet helmihattuineen ovat simpukankuorihelmiä ja isot vadelman väriset kauniita lasihelmiä.

Tässä on käytetty purkukorun helmiä sekä uusia makeanvedenhelmiä.
 

Nyt huomaa, että talviloman auringon vaikutus alkaa hiipumaan ja D-vitamiinitaso laskee. Ja koska ulkona on taas niin harmaata, täytyy aloittaa lisääminen purkista. Toivottavasti saamme pian taas auringonvaloa ja ainakin forecan sääennuste näyttää hyvältä ja lämpimältä seuraaville 10 päivälle.

Aurinkoa perjantaihinne!

KatMan

8 kommenttia:

 1. Aleksandriitti on niin ihana <3
  Hyvät värit on korussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kirsema, välillä tarttee lisätä väriä elämään, ainaisen mustan ja ruskean lisäksi :)

   Poista
 2. Mahtavan kaunis! Hurahdin itsekin noihin renkaisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija, renkaat on hauskoja ja kauniita sekä monikäyttöisiä :)

   Poista
 3. Aleksandriitti on kauheen vaikee sana ja muutenkin oon huono asiantuntija, mutta siitä oon yhtä mieltä, ettei olis lisäviisaus pahitteeksi tässäkään osoitteessa :). Eikä aurinko. Molemmat tervetulleita.

  Iloista viikonloppua kumminkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, viisautta ei koskaan ole liikaa, yleensä ihan liian vähän ainakin täällä... ja aurinkoa, vaikka sitä viikon näki ja tunsi niin se tais olla vaan pahempi...Nyt on ihan kauhee aurinkovajeolotila eikä yhtään helpottanuit vaikka tänään aurinko paistoi, puuttui nimittäin noin 20 astetta lämmöstä... Mutta ihunaa viikonloppua sullekkin <3

   Poista
 4. Viisautta lisää, kiitos :-)
  Vaikken haasteita harrasta, niin olet haastettu, blogissani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Mags, sitä toivotaan meille :) ja käynpäs heti kurkkaamassa mitä olet keksinyt ;)

   Poista

Kiitos mukavasta kommentistasi!