sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Timanttien säihkyä

Tai ainakin säihkyä, tekotimantteja vaan...

 
Mutta siis tässä on niin ihana sateenkaari säihky!

 ja säihkyvähän on siis magneettilukko

valkoiset simpukankuorihelmet ja muutama kristallirondelli tuomassa lisää säihkyä.
pahasti tuolta vaijeri pilkistää mutta asia on korjattu ja tämä on nyt ollut viikon (vai jo kaksi?) omassa ranteessa koekäytössä ja tuo magneetti on niin vahva ettei kyllä meinaa aueta eli ei lentele ranteesta mihinkään. Meinasin tehdä tuolla lukolla kasan rannekoruja myyntiin.

Lumivalkoista sunnuntaita

KatMan

6 kommenttia:

 1. Onpa sievä. Olen nyt ihastunut myös tuohon lukkomalliin, kun sain sellaisen. Lukko on itsessään niin koru. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suntsa! Juu, tuo lukko on ihana itsessään ja pidänkin sitä aina etupuolella rannetta näkyvissä, eikä kaipaa mitään krumeluureja seurakseen vaan ihan yksinkertaista helmeä.

   Poista
 2. Voisitko llaittaa tänne jotain rumia kuvia välillä, kun aina mulle tulee sellainen tunne, että just toi olis mun koru :).
  Sitä on myös se mun ihana synttäriylläri. On ollut kaulassa ja ranteessa muutamaan otteeseen ja tykkään ihan tositosi paljon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä yritän :) Mutta onneksi sä kuulostat jo paljon paljon paremmalta :) nytkin tuo koru on muuten ranteessa, sopii tosi hyvin tähän ränsistyneeseen yöpukuun :o

   Poista
 3. Vastaukset
  1. No ihan on wau varsinkin ton yöpuvun kanssa :) mutta on kyllä ollut nyt ihan jokapäivä kädessä, ainut haittapuoli, että töissä kaikki klemmarit tarttuu tuohon lukkoon ja kaikki muukin metalli ;) jos sattuu lähelle.

   Poista

Kiitos mukavasta kommentistasi!