sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Tähdet tähdet!

Vaihteeksi (taas) hiekan värisen korun tein ennen lomaa kun haavelin vielä hiekasta varpaiden alla ja ihanaahan se oli! Päivällä kuiva rantahiekka oli polttavan kuumaa ja ihan muutaman kerran unohdin sen ja  tanssin ja hyppelin matkalla rantabaariin tai roskikselle, hiekan polttaessa jalkapohjia...

 Trinity Brass tähtiriipus vintage patinalla

Pitkät keramiikkahelmet olen ostanut jo vuosia sitten ja yrittänyt käyttää mutta vasta nyt löysivät paikkansa. Pienet fasettihiotut savukvartsit ovat vaaleita mutta kauniita ja harvoin käytettyjä, muutamat vielä molempia jäi jemmaan.

Sunnuntaiaamuun heräsimme lumen hiljalleen leijuessa ulkona, takatalvi siis tuli jo. Mutta hei, nythän on laskiaissunnuntai, joten sopivasti valkaisi luonto maan. Meillä kyllä taidetaan viettää teinien kanssa laiskiaissunnuntaita. Joten,

Leppoisaa Laiskiaista ;)

KatMan

8 kommenttia:

 1. Leppoista oli meilläkin:)
  Upea tuo riipus! Kokonaisuus on kaunis<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eila :) ja sama tahti jatkuu näin laiskiaistiistaina vaikka illalla meinaan mennä pomppimaan ja tanssimaan zumbaan.

   Poista
 2. I-H-A-N-A koru!! Tuosta tulikin mieleeni yhdet helmet, joita voisin käyttää.. kiitos vinkistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija! ja ole hyvä vain, nyt odotellaan sun lopputulosta vinkistä :)

   Poista
 3. Aiai kun pääsiskin pian kipasemaan kesän polttamaa hiekkaa pitkin paljain jaloin :). En tiedä mihin, mutta ihan sama :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule Annukka, ei se auttanut että viikon oli siellä lämmössä, heti jo mieli kaipaa lisää aurinkoa ja kesää. Vois vaikka omaa lomaa ottaa ja lähteä jonnekkin kauas lämpimään, että matkaseuraa löytyy täältä...Ihan sama minne.

   Poista
 4. Ihanat värit tuossa korussa! Kiva, että teidän loma oli onnistunut! Meilläkin oli niin ihanaa että! Olisin niin mielelläni ollut toisenkin viikon :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi N! Oi, olisin voinut myös jäädä toiseksi viikoksi (tai vaikka kuinka moneksi), varsinkin kun muutama ystävä lähtee nyt juuri aurinkoiselle lomalle :) tule kesä, tule!

   Poista

Kiitos mukavasta kommentistasi!