lauantai 18. tammikuuta 2014

Kahvittelua ystävien kesken

Kiitos Säläkaapin Susannalle kutsusta kahvihetkeen! Täällä blogimaailmassa on jo paljon blogiystäviä ja on kiva vaihteeksi kuulla ja jakaa kuulumisia kahvikupposen äärellä. Pullan jätän väliin mutta nautin kulhollisen rahkaa ja tuoreita marjoja :)

“Määrätynlainen uteliaisuus on johtanut meidän bloggaamaan, liittyi se sitten ympäristöön, luontoon tai maailmanmenoon, omaan elämäämme, harrastuksiimme tai lemmikkeihimme. Monipuolisuus on valttia blogeissä! Jos vastaat kysymyksiini ja jaat viidelle eteenpäin, voit viedä pullakahvit mukanasi (Copy/Paste). (Ei ole aivan pakko jakaa :) Esitän kysymyksiä, mitkä saattavat useinkin tulla esille kahvikupposen ääressä ystävän kanssa keskustellessa. Mitä sinä vastaat seuraaviin kysymyksiini? Voit myös vastata kysymyksiin pelkästään valokuvin.“


1. Mikä on sisustustyylisi?

Melko sekalainen uuden ja vanhahtavan yhdistäminen. Kun on omaa kotia laittanut reippaasti yli 20 vuotta niin eri vuodet ja kaudet näkyvät ja myös muiden perheenjäsenten mieltymykset.

Viime vuonna näytinkin hieman tunnelmia kodistamme

2. Mihin huoneeseen olet panostanut eniten sisustaessasi?
 Jaa, alakerta on melko avointa joten siihen varmaan ja aika paljon työhuoneeseen ;)

3. Mihin käyttäisit paljon rahaa ilman huonoa omaatuntoa?
Lapsiin menee rahaa ihan ilman huonoa omaatuntoa mutta jos sitä olisi ylenmäärin niin matkusteluun ja lomailuun.4. Mihin käytät paljon rahaa?
Perheellisenä ei tarvitse paljon miettiä mihin rahaa käyttää, ruokaan ja asumiseen menee suurin osa sekä lasten ja omiin harrastuksiin.
  


5. Mistä onnesta unelmoit?
Ylipäätään, että osaisi olla aina onnellinen hetkessä mutta ei se lottovoittokaan huono homma olisi :) 


 6. Mikä olisi mielestäsi huonoin onni?
 Varmaan vakava sairastuminen, oma tai läheisen, mutta siis huonoa onnea ei kait voi olla jos onni on positiivista ja huono negatiivista? Mutta kaikki surua aiheuttava on kamalaa...


7. Missä asiassa olet tunnollisin?
 Taidan olla melko tunnollinen ihminen yleensä mutta esimerkkinä kun olin menossa jumppatunnille, piti varmistaa mieheltä että tytär oli tullut koulusta kotiin. Mies siis oli kotona ja otti tytön taksista vastaan. Lapsista huolehtiminen on ehkä tunnollisuuteni.

8. Minkä inhimillisen virheen annat helpoiten anteeksi?
Pieni unohdus, sattuu kaikille :)

9. Mikä on naisen parhain ominaisuus?
Olla nainen, reipas ja rehellinen

10. Mikä on miehen paras ominaisuus?
 Olla mies, vahva ja rehellinen
 Seuraavaa lomaa ja Pinacoladaa odotellessa
toivotan kaikille lukijoilleni oikein leppoisaa tammikuun lauantaita!
    

KatMan

ps. kahvitteluhetki on kiertänyt jo paljon mutta jos vielä haluat jakaa kahvihetkesi niin nappaa tästä kutsu mukaasi! 

5 kommenttia:

 1. Ihan sun näköisiä rehellisiä vastauksia :)
  Ja ai vitsit, mutta edelleen jaksan kadehtia tota työhuonetta.

  Sama haaste mullakin odottaa muutaman muun lisäksi. Pitäiskin ottaa ne pöydälle ja alkaa vihdoin ja viimein vastailemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en osaa kyllä muuta olla kuin rehellinen :) Uutena vuotena sain taas siitä kuulla kun tietovisailussa kiljahdin "Jes, mä tiesin sentään ton!" ja siis kysymys oli niin helppo, että kaikki 10 teinistä aikuisiin osas vastata oikein. Mutta minkäs sitä luonnolleen voi, ja voin rehellisesti kertoa, että jäin ihan vikaksi visassa.....

   Poista
 2. Justiinsa tuollainen työtila olis mun haaveissa :)
  Ehkäpä sitten kun oon rikas...paitsi sitten taitaa olla jo niin vanha, ettei työtilaa enää tarvitse :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, sepä se, vanhana voi olla niin vanha ja missälie kunnossa, että pitäisi nuoren(mpan)a nauttia asioista eikä jättää niitä sinne " sitten kun olen eläkkeellä" listalle. Eikä tuohon rikkauksia ole käytetty, ihan on vielä talosta pankille lainaa.... :)

   Poista
 3. Hienoja vastauksia! On kyllä pullat, tai rahkat ja marjat ansaittu :) Työhuoneesta minäkin hieman kade...

  VastaaPoista

Kiitos mukavasta kommentistasi!