tiistai 31. joulukuuta 2013

Säihkyvää Uutta Vuotta 2014!

koko blogistaniaan! 


KatMan

ps. huomaattekos, kokeilin uutta kuvankäsittelyohjelmaa ja toimii ihanasti! Ja on ihan ilmainen :)

maanantai 30. joulukuuta 2013

...ja uusi vuosikin tulee!

On kuulkaas koruntekijällä ollut hiljaista tämä blogikirjoittelu mutta lupaan petrata ensi vuonna! Kiitos kun olette silti jaksaneet roikkua mukana ja kommentoida! Jotenkin syksyn pimeys vei voimat, jaksoin kyllä lukea kaikkia teidän ihania blogeja mutta oma naputtelu tuntui ylivoimaisen vaikealta. Ja sitten vielä vanha koneeni sammui totaalisesti, liekö silläkin ollut vaikeata pimeässä ja päätti nukahtaa, ei pihaustakaan koko koneesta saanut enää irti. Onneksi kaikki tärkeät kuvat ovat täällä blogissa ja muistitikulla, tällä uudella koneellakin on muita kuvia, joten jään vain ikävöimään vanhaa kunnon PhotoDraw ohjelmaa, maailman helpointa ja kätevintä: uusissa on ihan liikaa toimintoja ja liian vähän helppotoimisuutta. Hmmmm. Pikkuveljeni kyllä epäilee minun olevan aina uusia ohjelmia vastaan mutta nykyään vaan tuntuu, että päivityksiä tulee vähintään kerran vuodessa ja niistä jotuu vielä maksamaan ja sitten kehtaavat poistaa hyviä ominaisuuksia ja lisätä kaikkea täysin tarpeetonta. Nyt siis puhun ihan ammattikäytössä olevasta piirto-ohjelmasta mutta kas kun ei sitä PhotoDrawta saa enää uusiin käyttöjärjestelmiin... 

Mutta jospa kuitenkin vuoden viimeinen koruesittely, tilauksesta tehty kaulakoru, Ystävän pikkujouluasuun sopiva, arvaatte varmaan mikä heillä oli väriteema?


Koruja olen tehnyt, kauppaan ja kauneushoitolaan ennen joulua ja muutaman joulupakettiin ja myös välipäivina olen pari saanut valmiiksi. Kunhan vielä saisin energiaa kameran käyttöön niin laitetaan kuvia...

Huomenna, vuoden viimeisenä päivänä, vuoden 2013 viimeisenä tiistaina,  joudun ehkä sittenkin  kipaisemaan normitöissä mutta illalla kokoonnumme Ystäväperheiden kanssa juhlistamaan vuoden viimeistä iltaa... Luvassa maailman parasta seuraa, hyvää nyyttäriruokaa ja ehkä hieman kuplivaa ja taatusti, meidät tytöt tuntien, paljon paljon naurua pidentämään ikää!

Ihan mahtavaa vuoden vaihdetta kaikille lukijoilleni, olette tärkeitä! Muistakaa olla varovaisia rakettien kanssa!

Hyvää Uutta Vuotta 2014!

KatMan

tiistai 17. joulukuuta 2013

Joulu tulee...

...vaikka yhtään joulumieltä ei kyllä minusta löydy...Enpä tiedä missä syy, voin vain arvailla...lumettomuus...pimeys....väsymys...auringon VALON puute...mikäminustatuleeisona-mietintä...

Mutta joulu tulee vaikka mitään ei tekisi. No, pakko tunnustaa, että lahjat on about hankittu, pikkuruinen luomukinkku tilattu, piparit kertaalleen leivottu ja pian syötykkin, pari kaupan valmista luomulanttumuhennosta odottaa laatikoitumista, torttuaineet hankittu, servetit ja pöytäliina ok ja glögiäkin jo maisteltu. Mutta silti se joulumieli on kadoksissa! Mistähän sen löytäisi?

Muutama syksyllä valmistunut joulunpunainen koru
 Kaulakoru
Rannekoruja

Siis odotan joululomaa alkavaksi perjantaina, josko se joulumieli hiipisi sydämeen? Aloitamme koko perhe loman käymällä Helsingissä joulutorilla, löytyisiköhän se sieltä?

KatMan

tiistai 3. joulukuuta 2013

Sammaleen vihreää

Vuorossa taas vihreää ja hopeaa hieman eri muodossa, samoista helmistä kuin aiemmin mutta lisättynä hopeoiduilla putkilla ja hopean värisillä puuhelmillä. Kyllä, ovat puuta. Ja kauniita, kevyitä.

kaulakoru on pitkä

rannekoruRannekoruja joustolangassa, helmet puuta, lasia ja hopeoitua metallia.

Vanha tietokoneeni hyytyi, siinä oli paras ja helpoin kuvankäsittelyohjelma. Onneksi olin muokannut ja tehnyt kasan korukuvia valmiiksi mutta nyt joudutte hetkisen odottamaan taas uusia, josko jonkun helpon ohjelman löydän tähän uudempaan koneeseen. Mikähän olisi hyvä ohjelma? Vinkkejä saa antaa :)

Öitä!

KatMan