lauantai 16. marraskuuta 2013

Punaista ja hopeaa

Kun sain Ystävältäni, lastenvaateliikekauppiaalta, kysymyksen tekisinkö joulukoruja kauppaan, vaikkapa puuta ja lasia, niin ei mennyt kuin hetki (olisko pari tuntia) ja olin tehnyt koeversiot, ei mitenkään jouluväreissä mutta suuntaa-antavat. Ja koska ajatuksemme kulkivat samaa rataa niin jatkoin punaisella mitä varastosta löytyi ja tilasin paljon lisää, punaista, vihreää, harmaata ja hopeaa. (Oli muuten yllättävää edelleen, etteivät helmitarvikekauppiaat kotimaassa ole ns. aikaansa edellä eli alkusyksystä eikä vielä oikein marraskuussakaan ole kaupan jouluvärejä?? Varsinkin vihreä tuntuu olevan limeä ja vaaleaa, missä on kunnon sammaleen vihreä??? Nyt on myöhäistä mutta hieman ihmetyttää.) 

Nämä kaulakorut joustonauhassa olivat ensimmäiset joulukorut, punaista, hopeaa ja harmaata, kaikki puuta.

Nauravat rannekorut, puuta.

Aurinkoista lauantaipäivää!

KatMan

Edit. Kommentissa hyvä huomio :) unohdin mainita, että nämä ovat aikuisten kokoa! Mutta tein myös lasten kokoja, niistä lisää myöhemmin :)
terkuin KatMan

10 kommenttia:

 1. Kauniita joulukoruja vaikkapa myös aikuisille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos annekatariina! Hyvä huomio ja laitoinkin liäsyksen, että nämä ovat aikuisten kokoa vaikka lastenvaateliikkeessä myynnissä ovatkin :) äideille ja isoäideille, kummeille ja tädeille :)

   Poista
 2. Sieviä! Minä myös toivoisin vähän sesonkienmukaista helmivalikoimaa :) esimerkiksi ensi kevään trendivärit on hyvin tiedossa muoti ym tyypeillä jo nyt, mutta helmikauppaille niitä trendivärejä ilmestyy sitten vasta toukokuulla ;) ei oikein ehdi mukaan trendien aallonharjalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miina! Aivan, tätä juuri tarkoitin!! Syksyllä sain toiveen luumusta ja muista muodin väreissä olevista koruista mutta oli mahdoton toteuttaa kun ei edes elokuussa ollut kauppiailla syksyn värejä!

   Poista
 3. Ihastuttavia:)
  Naurava rannekoru on mainio:)

  VastaaPoista
 4. Yksinkertainen on kaunista :) tuo naurava versio saa ehdottomasti hymyn huulille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanja Marita! Koska materiaalia oli aluksi rajattu määrä mutta intoa tehdä sitäkin enemmän niin koruista tuli yksinkertaisia.

   Poista
 5. Kyllä punaista on ollut esim. helmikori.fi :llä koko vuoden - sekä puolukanpunaista, kirkkaanpunaista että sammaleen vihreää puuhelmissä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä olenkin juuri sieltä näitä puuhelmiä ostanut mutta muut helmet esim. helmiäiset ja lasihelmet näissä väreissä on kadoksissa, verrattuna muiden maiden helmikauppoihin myös sellainen joulukampanjointi puuttuu, joulukuussa on jo ihan myöhäistä, silloin olen jo Ystävänpäivässä ja keväässä näin puoliammatikseni tekevänä ;) Ja helmikoria olen täällä mainostanut ennekin hyvästä puuhelmivalikoimastaan :)

   Poista

Kiitos mukavasta kommentistasi!