torstai 31. lokakuuta 2013

Nimi

Hyvästit vanhalle blogille! Siis sille edelliselle, koruporu.blogit.fi  (vielä ehtii kurkata muutaman tunnin torstaina). Tässä vielä toinen postaukseni, sitten sanotaan hyvästit ja jääköön tekstit unholaan kovalevylle...

KoruPoru

Idean blogin nimeen sain eräältä hyvältä ystävältäni, joka puhelimessa kuuli väärin: kerroin uudesta harrastuksestani, koruilusta, minkä hän kuuli poruiluksi. No, itku ei ole aina kaukana elämästä eikä korujen teosta: välillä itketään ilosta, välillä surusta!

***********************************************************

Perjantaina vietän taas korutyöpäivää ja tällä kertaa tiedossa on oikeasti töitä, aloitin kyllä jo tänään mutta tiedossa on jouluisten korujen suunnittelua, ehdottelua ja koekappaleiden tekoa, viikolla valmistuneiden korujen kuvaamista ja lupaan, lupaan laittaa niistä kuvia heti huomenna ja niitä ehtii vaikka tilata ennenkuin välitän ne kauppaan.

Sateen ropinaan,

KatMan

2 kommenttia:

 1. Oonkin miettinyt, että miten ihmeessä keksit noin loistonimen blogille. (Ja sitä kautta varmaan yrityksellekin?). Mutta selvishän sekin :D
  Ja on se poruilikin välillä ihan hyvä harrastus.. Kunhan ei liiaa ala hallitsemaan.

  Onneks en ehtinyt vanhaa blogia seurailemaan, koska mulle olis ottanut koville hyvästellä se. Nyt pärjään ja toivottavasti sinäkin sen kovalevyn avulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja taas noita kirjotusvirheitä. Grrr.
   Mistä niitä oikein näihin kommentteihin tulee ..

   Poista

Kiitos mukavasta kommentistasi!