torstai 24. lokakuuta 2013

Lilaa kaulaan

Juuri huomasin, että tulee viisi vuotta siitä kun ensimmäisen korun olen omakätisesti tehnyt. Huh! Ja vielä vaan helmet kiinnostaa... Sen kunniaksi muutama vintage-tyylinen koru:

Muutama Etsystä hankittu vintage-lasihelmi (tsekkiläinen pink opal picasso oval textured -helmiä) pääsi tähän ja nuo vaaleat lilat lasihelmet ovat koruiluni alkutaipaleelta säästettyjä

Toisessa korussa on myös osa todella vanhoja helmiä. Joskus menee näköjään vuosia ennenkuin helmet löytävät paikkansa korussa. Kristallihelmet nimeltään alexandriitti, vaihtaa sävyä valon lämpötilan mukaan vaalean sinisestä vaalean violettiin. Auringossa kuvattuna siis tumman violetteja.

Molemmat korut sen verran pitkiä, että menevät pari kertaa kaulalle.

Myynnissä BOBOssa.


Syksyisen lämmintä torstaita!

KatMan

10 kommenttia:

 1. Tuo eka jäi enemmän sydämeeni<3, molemmat mieleisiä, lempivärini:)

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniita molemmat mutta alin iski enemmän:-)

  VastaaPoista
 3. Pitkäänpä olet jo harrastanut helmeilyä. :) Sievää jälkeä taas kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miina, niin se aika vaan vierähtää mutta koruilu pysyy :)

   Poista
 4. suunnilleen saman verran aikaa olen itsekin korustellut - ennen aloitusta piti asiaa kypsytellä vissiin vuoden verran :) välillä tulee pitkän puoleisia taukoja, mutta mikäpä kiire - tehdään silloin kun siltä tuntuu ;) kauniit korut olet taas tehnyt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos outiriina :) minulla tämä alkoi kuin salama kirkkaalta taivaalta ja sitten olikin menoa! Mutta taukoja toki on ollut, välillä jopa pelotti että tässäkö tämä nyt sitten oli kun ei huvita mutta jostain se kipinä aina syttyy. Eihän ihminen voi koko aikaa olla luova vaan niitä taukoja tulee jotta luovuus saa kasvaa, uskon minä :)

   Poista
 5. Aijai, tuota violetin houkuttelevaa sävyä <3

  VastaaPoista

Kiitos mukavasta kommentistasi!