keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Jumittaa ja jumittaa tai sitten ei!

Jotenkin tää syksy sai taas vallan ja tuntuu, ettei muka ehdi istua korupöydän ääreen. Ideat risteilee päässä, ja vaikka muita olen neuvonut tekemään muistiinpanoja ja suunnitelmia, jos vaikka käsi on paketissa, niin itse en saa sitten mitään kirjattua ylös! Pah. Ihan ottaa aivoon tällainen saamattomuus. Kyllä arkiaskareet ja oikea työ nyt häiritsee kokoajan ajatuksia. Eilen tein ensimmäisen luonnoksen post-it lapulle kesken työpäivän.

Toinen on muuten se vaikeus kun saa jonkin todella hyvän idean, näkee visiona mistä materiaalista sen toteuttaa mutta ei tietenkään niistä mitä itseltä jo löytyy vaan jostain ihan muusta ja sitten alat etsiä haluamaasi niistä kymmenistä (ellei sadoista) alan kaupoista.... voisko joku kehitellä konseptin mulle, tai siis mähän sen jo kehittelin mutta tarvitsisin toteuttajaa, eli kerran kuussa lähetys, sellainen iso mielellään ja saa olla useamminkin, sisältäen hienon valikoiman ajankohtaisia korukiviä ja helmiä, isoja nekin mielellään, kaikissa metalliväreissä tilpehöörit eli metalliosat ja aina joku ylläri mukaan. Eikä tää tietenkään maksais vastaanottajalle mitään, tai no sen että ne materiaalit pitäis käyttää ja esitellä vaikka blogissa. Jaa, tää taitaakin olla jo keksitty konsepti, ainakin yksi askartelukauppa taitaa tätä käyttää. Niin ja jollain helmikauppiaalla tais olla tällainen, sillä erotuksella että tää toimis jatkuvasti, jäisi luovalle ihmiselle vain se toteutus :) ei vaan kyllä puoliruokaa tässäkin harrastuksessa on se materiaaleihin tutustuminen ja niiden tutkiminen.

Tässä muutama loppukesästä tehty rannekoru, molemmat menivät BOBOon myyntiin.

Molemmat kalkkiturkoosia hopeoiduilla lisukkeilla ja yhdellä kristallilla. Ja vielä kovin kesäiset värit.

Tänään sain kuitenkin kaksi tarviketilausta tehtyä: materiaali on minulle täysin uusi, joten saatte hetken odottaa tuloksia siitä. Ihan itseäkin jännittää mitä saan aikaan!

Mukavaa loppuviikkoa!!

KatMan


10 kommenttia:

 1. Hehee, jokainen koruilija vissiin törmää noihin ajatuksiin? ;) Toivon "jumin" poksahtavan auki!
  Kauniit rannekorut teit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija :) Aika ajoin tää jumitus iskee, välilä taas iskee kauhea ideavyöry mutta sitähän tää on, koko elämä ;)Toivottavasti kohta kuuluu POKS!

   Poista
 2. Ihan mielettömän ihania! :) Ja mullekin kyllä kelpais tuollainen konsepti, vaikka olet myös siinä oikeassa, etenkin jos messuille pääsee, että se kahteleminen ja hiplaaminen on ihan oma juttunsa... joskus vaan ei kyllä pylly kestäis sitä nakuttamista tässä koneella kun on ihan pyörryksissä kaikesta tarjonnasta! Ja paha jumi täälläkin, ollut melkein koko tän vuoden :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, lauantainahan olisi Helmiplaneetta messut Masalassa! En taida tällä kertaa päästä mutta se helmien näkeminen ja käsin koskeminen on kyllä hienoa :) Toivottavsti sunkin jumi sanoo POKS ;)

   Poista
 3. Upeat rannekorut!
  Toivottavasti saat hyvät ja käyttökelpoiset materiaalit ja sitten ideoita ja aikaa:)
  Oliskin herkkua olla vaan kotona, ja tehdä koruja pilvin pimein. Ja sitten ne menisivät vielä uusiin koteihin kohtuuhinnalla ja materiaalia olisi kuin kaupan hyllyillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän se vasta olisi! Olen nyt tehnyt vuoden nelipäiväistä viikkoa oikeassa työssä, ajatuksena, että perjantaisin voisin keskittyä koruihin, mutta niin se perjantai monesti menee asioiden hoidossa. Normityötä voisin vieläkin lyhentää, vaikkei koruilisi, se tekee oikeasti hyvää itselle :)

   Poista
 4. Kannatan konseptia!

  Ihanaa, kun on tiedossa jotain uutta ja jännittävää :) Älä nyt kuitenkaan kauan pidä sitten jännityksessä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannatuksesta, nyt vaan odotellaan toteuttajaa :)
   Nyt uuden odottaminen taas antaa ideoita eikä millään malttaisi odottaa pakettien saapumista...

   Poista
 5. Ideapaljouden mukanaan tuomaa lamaannusta havaittavissa tälläkin suunnalla :).
  Ei tiedä, mistä aloittais, joten ei aloita mistään.

  Suosittelen tehtäväpurkkia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! lamaannus aiheuttaa jopa ideoiden ylös/alaskirjaamista... Kaikkea muuta sitten tuleekin tehtyä, kuten komenneltua perhettä :) tarttis tehdä ensin se kaunis tehtäväpurkki........

   Poista

Kiitos mukavasta kommentistasi!