maanantai 5. elokuuta 2013

Unelmien toteutuminen

Kun uskaltaa irrottautua normaalista. Kun uskaltaa tehdä mitä haluaa. Silloin unelmat toteutuvat.
Yksi ystävistäni uskalsi, uskalsi vaihtaa alaa ja tehdä mitä haluaa. Oli ihana päästä auttamaan uuteen alkuun ja ihana saada tehdä yhteistyötä jatkossakin! Ystävissä on voima!

Eli jos sinulla on pieniä lapsia, tiedätkin varmaan vaateketju BOBOn, uusi liike avattiin lauantaina 3.8.2013 Espoon kauppakeskus Selloon ja siellä hurahti viimeviikolla muutama ilta ystävien kanssa. Miten mukavaa olikaan aukaista laatikoita mistä ilmestyi toinen toistaan suloisempia pieniä vaatteita! Ja laittaa niitä esille. Toki lopullisen ilmeen liikkeeseen taikoi mahtava somistaja, jonka apulaisina häärimme myös. Mutta kaiken tämän takana on Ystäväni, jonka yrittäjäuralle toivon paljon lempeitä tuulia ja voimia!

 


 Korujani on lähitulevaisuudessa Sellon BOBOssa myynnissä, tässä maistiainen tyylistä.

Mahtavaa maanantai-iltaa!

KatMan

14 kommenttia:

 1. No sillä lailla! Täytyypä käväistä huomenna,kun menemme ostamaan tyttärelle työkenkiä Sellosta! Niin korut kuin lastenvaatteetkin:) Jos vaikka pienille kummilapsille tai miehen tyttärenlapsille löytyisi jotain.
  Olisipa rohkeutta repäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy katsomassa!! Liike on aivan ihana ja vaatteet ja tarvikkeet myös! Koruja ei vielä ole muuta kuin tämä vaaleanpunainen jonka Ystävälleni jätin :) mutta pian joitain koruja sieltä löytyy.

   Poista
  2. No en ehtinytkään tänään, mutta joka viikko siellä luuhataan, joten eiköhän se tilaisuus tule uudestaan:)

   Poista
  3. Siellähän se kauppa pysyy, käy kun kerkiät, minäkin olen sinne vielä jokupäivä tällä viikolla menossa :)

   Poista
 2. Tosi kaunis koru:-) Rohkeutta vaatii tuollaiset repäisyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helinä! Omaa rohkeutta vielä etsiessä on ihana iloita Ystävän repäisystä!

   Poista
 3. Ihastuttava koru ja onnea sinä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mags :) Katsotaan miten espoolaiset ottavat korut vastaan ;)

   Poista
 4. Onnea ystävällesi sekä sinulle kun saat korujasi myyntiin niin hyvälle paikalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkö muuten itsekin olla yrittäjä, että toinen yrittäjä voi myydä omissa liiketiloissaan tekemiäsi koruja? Kiinnostaisi itsekin saada joskus koruja myyntiin jonnekin paikkoihin :)

   Poista
  2. Kiitos VeeraK! Kyllä ainakin toiminimi pitää olla, jotta rehellinen yrittäjä voi koruja ottaa myyntiin. Osuuskunnat yms. taitavat myös vaatia Y-tunnuksen (jonka saat toiminimen perustettuasi). On eri asia myydä kirppareilla tai myyjäisissä kuin kirjanpitoa harjoittavassa yrityksessä :) Itsekkin aivan eri alan yrittäjänä olen kohdannut kaikenlaista onnenonkijaa mutta kyllä se vaan on rehellisyys mikä tässä elämässä kannattaa.

   Poista
  3. Niin minä arvelinkin :) Noh yrityshaaveet saa mulla nyt vielä vähäksi aikaa jäädä, vaikka innostusta olisikin perustaa yritys. Tietoa ja taitoa ei ole vielä riittävästi :)

   Poista
 5. Vau! Onnea teille molemmille!
  JA tämä koru on mielettömän kaunis!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija :) katsotaan kuinka meidän käy mutta uutta intoa olen saanut koruiluun, taisi inspiraatioaaltolähetyksesi onnistua, Kiitos!

   Poista

Kiitos mukavasta kommentistasi!