perjantai 30. elokuuta 2013

Auringon kultaa


Lyhyt kaulakoru kristalliriipuksella

Täällä taas vietetään korutyöpäivää, muutama koru valmistunut mutta nyt pää lyö tyhjää, ideat hukassa tai liian sekaisin, editointia ideoissa. Ei hyvä. Utuinen lila odottaa pöydällä lopullista muotoaan. Materaalia olisi mutta nyt ne ei innosta. Sitä mitä ei ole, kaipaan...

Perjantaita!

KatMan

6 kommenttia:

 1. Välillä lyö tyhjää, mutta kyllä se siitä taas lähtee :).
  Ite haaveilen just nyt sellaisesta työhuoneesta kuin sulla on. Ideoita olis, muttei paikkaa missä toteuttaa. Ei mee tasan nyt :)

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. No kyllä sulle tarttis huone saada! Mitäs jos hiukka leventäisit yhtä seinää ulospäin ;) "vähän tuunasin seinää" Kyllä mulla lyö ihan tyhjää juu... Samoin sinne!!

  VastaaPoista
 3. Kaunis koru, tulee mieleen auringon nousu ja usva merellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana! Kuviin ei ihan tallentunut tuon särökvartsin kullanhohde ja kimallus :) mutta juuri kuin auringonnousu...

   Poista
 4. Ihanuus♥ Nuo riipukset on valtavan kauniita,kun hennoisi käyttää:)
  Mua harmittaa,kun ei ole kunnollista silkkilankaa,kun just nyt olisin halunnut pujotella helmiä. Nykyinen lankani on liian sotkuista ja koko lanka menee solmuun koko ajan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eila :) niinhän se meillä koruilijoilla tuntuu olevan, ei ole juuri sitä materiaalia mitä tarvitsisi tai haluaisi ja sen pitäisi vielä olla mieluiten eilen perillä :)

   Poista

Kiitos mukavasta kommentistasi!