maanantai 20. toukokuuta 2013

Hidasta vai laiskaa?

Voi että! Mihinkä nää päivät menee? Olisi tuota materiaalia vaikka millä mitalla ja juu, kaksi pakettia tuli viimeviikolla, aivan ihania superhyper raikkaan värisiä (tuliko tarpeeksi superlatiiveja??) puuhelmiä, päätilaus oli kuitenkin muutama metalliosa tilauskorua ja jotain muuta varten. No tilauskoru on aivan ihana projekti, lasten serkulle valmistujaiskoru, ja siitä olisi nyt ensimmäinen versio kuvana menossa hänelle, tänne julkaisen sitten vasta kun korua on käytetty. Mutta ne puuhelmet, ai että, oli ihan pakko tilata kaikissa herkkuväreissä ja kahdessa koossa! Mutta nyt iski sitten valinnan vaikeus, teenko yksinkertaisia kaula- ja rannekoruja pelkistä puuosista vai lisätäänkö metallia, hopea sopisi niin hyvin...korviksia?

Auttakee hyvät blogikamut ja lukijat, nyt saa taas heittää toiveita ja tilauksia :)Hinnaksi näille tullenee jotain kympin tienoilla per koru, riippuen niistämateriaaleisa, joten tässä on nyt viimehetken tilaisuudet tilata vaikka opelle koru, ja muistakaahan niitä valmistuviakin, vielä ehtii laittamaan tilausta valmiista koruista :)

Niin, otsikkoon, en tiedä onko ideat taas kevättauolla vai toiminko hitaalla, toisaalta tuo pienempiminä-projekti vie ilta-aikaa (ja sen itselleni suon) ja sitten viikonloppuisin kaikkea muuta. Vai laiskottaako korupuolella....Ehkä tämä tästä, nyt alan ekoihin kokeiluihin nuista herkkupalloista :) muita herkkuja täällä ei taas enää syödäkkään.

KatMan

15 kommenttia:

 1. Vitsit miten herkullisia värejä! Mä yhdistäisin puuhelmiin hopeaa :) Helmihattuja, välihelmiä tai jotain vastaavaa. Myös yksinkertaiset korut puuhelmistä ovat kyllä nättejä.. Mutta nekin mun mielestä vaativat esim. metalliset välihelmet :)

  Ja tuo ideoiden kevättauko kuulostaa tutulta, sitä on nimittäin täälläkin ilmassa. Toisaalta tarttis myös tilailla jotain perustarvikkeita lisää.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä :) toivottavsti tauko tekee meille terää ja saadaan roppakaupalla uusia ideoita.

   Poista
 2. Voi hitsi mitä väriloistoa, eihän sitä muita herkkuja kaipaa,kun tuollaista silmäkarkkia on tarjolla. Tsemppiä vaan kaikkiin projekteihin:) Aina ei vain ehdi kaikkea eikä onneksi tarvitsekkaan!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on Sari, pitäsi vaan aina muistaa ettei kaikkea voi jaksaa eikä ehtiä :)

   Poista
 3. Ihana helmien sateenkaari!
  Yhtään ideaa en tähän saa,omatkin alkaa olla vähissä:)
  Aika menee nykyisin niin nopsaan, että vapaa-aika tuntuu olevan kortilla...
  Päivät menee töissä ja viikonloput toipuessa.
  Mutta aina sitten joskus klo 23-01 olisi hirveä hinku vääntää ja sommitella:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä ihan herkkuvärejä, vaikka taas tuo turkoosi on enemmän vedenvihreä kuin sininen, en vaan saanut sitä mitenkään kuvattua oikean väriseksi. Juu illalla kyllä olis ideoita mutta sitten tulee jo uni :)

   Poista
 4. Ihania herkkuja, kyllä noista puristuu ideoita, luulisin...itsellänikin on ideat vähän hakusessa ja eipä juurikaan ole tullut tehtyä mitään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan näin, kirsema, sinne myös uusia tuulia ja ideoita :) eipä oteta stressiä vaan tehdään jotain muuta välillä, tai ollaan tekemättä ;)

   Poista
 5. Näin jo silmissäni, että tuo ekan kuvan helmimeri on kaikki yhtä ja samaa korua. Superleveä ja värikäs ranne- tai nilkkakoru :). Vähänkö olis hiano, mutta taitais jo tulla hintoihinsa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika sama näkymä oli mulla ja teinkin jo jotain, erikseen, mutta omaan käteen mallasin kaikki kolme yhteen :) hetkinen niin kuvia tulee! (ei kuitenkaan mun paksusta ranteesta ja nakkisormista ;) )

   Poista
 6. Ihania! Kerro nyt muillekin mistä tilasit :)

  VastaaPoista
 7. Yhdyn TanjaV:n kanssa samaan virteen! Aivan jumalaisia, herkullisen, taivaallisia puuhelmiä... Mistä olet moisia aarteita tilaillut? Tuntuu, että itse törmään aina hailakoihin ja melkein aina lakkaamattomiin, suorastaan rumiin puuhelmiin :( Surullista. Nää on kyllä ihania, nam! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarttee varmaan kysellä ko.kaupasta pian sponssia :) mutta paljastan silti, että puuhelmiä löytyy Helmikorista!

   Poista
  2. No voihan viehe! Vaadi vaan sponssia ;D ja mitä mieki kyselen ku siehän oot aiemminkin, ainakin miulle maininnut, että sieltä saa kauniita puuhelmiä... Oon unohtanut koko kaupan! Iso kiitos taas <3

   Poista

Kiitos mukavasta kommentistasi!