keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Vaaleanpunaisia unelmia...

Ei kyllä tällä iällä enää unelmat vaaleanpunaisia ole, kyllä ihan arkirealismi pitää siitä huolen. Eilen hain tyttären heti aamusta pois koulusta, oli oksennus yllättänyt. Mikään ei maistu mutta ei myöskään tule ylös kokoajan kuten yleensä vatsataudissa. Nyt epäilys migreenikohtauksesta mutta ei kuulemma pää ole kipeä... tässä tämä päivä katsellaan mihin kehittyy taudinkuva. Unelmoinnista palattiin siis nopeasti maan kamaralle :)
Eilen illalla sain valmiiksi tämän oikean Vaaleanpunaisen unelman: pitkä kaulakoru, lähes metri pituutta joten menee pari kertaa kaulanympäri. Tai pitkän naisen pitkä koru, näin lyhyen lännälle vähän liikaa pituutta :)

Jokikivi (river stone), kristalli ja hopeoitu korumetalli

Mutta unelmia pitää aina olla! Tällä hetkellä unelmoin millaista olisi, jos saisin turvotukset sormista laskeutumaan, kiloja pois 16 ja olon huomattavasti paremmaksi...alku tuntuu jo lupaavalta lääkityksen alettua, piristystä entiseen on huomattavasti :) kunhan arvot saadaan kohdilleen niin kaikki on mahdollista ♥
Ja toivon tyttären pikaista paranemista, lapsen, varsinkin erityisemme, sairastelu on aina ihan kamalaa...
Nyt maistellaan tomaattikeittoa, toivottavasti se tepsii!

Keväistä keskiviikkoa!
KatMan

12 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista lapsukaiselle ja äidille lisää "vaaleanpunaisia rillejä" :-)

  VastaaPoista
 2. Näyttää ihan syötävän herkulliselta :)
  Pikaista paranemista tyttärelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helmi! Harmillisesti en saanut vangittua kuvaan tuota sydämen vaaleanpunaista hehkua..

   Poista
 3. Tänään meillä mentiin ensimmäistä päivää kouluun kun sunnuntaina tauti alkoi...puolet perheestä oli pedissä :( Mutta ohihan tuo meni! Paranemista sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, juuri alkoi toinen tuolla vatsanväännöllä ja sitten kaikki tulikin ylös... kiitos lohduttavista sanoista ;)

   Poista
 4. Voi miten kaunis! Mulla on myös toiveena kilojen saaminen vähemmäksi ja sormet ja jalat soukemmiksi.
  Paranemisia teille ja ainakin flunssaan tepsii kanakeitto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eila :) tomaattikeitto maistui ja pysyi sisällä, huomenna toiveissa ja kouluun pääsy vaan toinen aloitti saman taudin juuri äsken...

   Poista
 5. ihanan viehattava varisavy korussa. vatsatautia on kummanpaljon koululaisilla liikkeella, kilot lahtee kuntoilemalla, istukaa mahdollisimman vahan, kavelkaa ja nostakaa rautaa eli kasipainoja, kahvakuulaa kuntosalia, kaykaa raakkijumpissa ei siina ole oikotita onneen

  VastaaPoista
 6. Kiitos merrim! Näinhän on yritetty tehdä ja ihmetys on suuri ollut monelle mm. ravintoterapeutille ja lääkärille kun kilot eivät karise. Takana olikin sitten paljon enemmän, kropassa "pientä" epätasapainoa ja puutetta, mutta eiköhän se nyt tästä kun saadaan tasapainoa :)

  VastaaPoista
 7. Unelmia olla pitää ja tämä kaulassa niistä muodostuu varmaan tosi hempeitä ja herkkiä. Toivottavasti tyttö voi jo paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Amalia, jatketaan unelmointia :) Ja kiitos, tytär on jo koulussa ja poikakin toipilas ja nälkäinen :)

   Poista

Kiitos mukavasta kommentistasi!