maanantai 7. tammikuuta 2013

...lomalomalomaloma...

Oi, minä täällä vaan katselen upeita rantahiekkakuvia ja aurinkoista säätä, kuvista kylläkin, vielä, sillä tänään varasin lomamatkan...Oli jo aikakin sillä oli ne olivat viimeiset paikat kohteeseen  loma-aikanamme :)
Meille lähteminen ei ole koskaan helppoa: erityistyttäremme ei ole suostunut lentokoneeseen sitten lapsuuden, joten hänelle on aina löydettävä seuraa ja hoivaajaa. Mutta taitaa meillä olla enkeleitä ympärillämme kun taas saimme ihanan ystävän ja isovanhemmat viikon ajaksi apuun. Loma on tärkeä toiselle teinillemmekin kun saa vanhemmiltaan koko huomion, sisko kun on aina vaatinut enemmän huomiota. Ja tietenkin pieni hengähdystauko meille vanhemmille.
Kuva on kolmen vuoden takaa, puussa on puutarhuri :) Mutta palmuja katselemaan lähdetään nyttenkin.

Vaan tätä ennen pitäisi tehdä paljon muuta, kuten Korukoplan haaste. Korun olen jo valinnut ja kuvannut alkuperäisenä, työpöytä ei vaan yhtään kutsu vaikka postipoika toi vihdoin (hain siis itse postista) odotetun tarvikepaketin. Noo yhden rannekorun jo sisällöstä loihdin kun idea oli jo muhinut tilauksesta asti mutta siitäkin kuvia paremmalla säällä ja jaksamisella.

Ja kuvauksesta vielä: jossain blogissa joku neuvoi jotain ostamaan paljon lumenia tuottavan lampun ja hei, minä löysin 4300lumenin energiansäästölampun ja sillä näkee pimeässä ja se auttaa kovasti kuvauksissa. Suosittelen siis, kiitos vain sille joka asiasta ensimmäisenä kirjoitti :)

Ihanaa viikonalkua!
KatMan

10 kommenttia:

 1. Kiitos kuvausvinkistä! Ja oikein mukavaa lomanodotusta ja ihanaa lomaa sitten aikanaan! Itsekin erityistyttären (nyt jo "aikuisen") äitinä tiedän miten tärkeää pieni hengähdystauko sillon tällöin on, vaikka lähteminen vaatiikin tavallista enemmän järjestelyjä.

  VastaaPoista
 2. Ole hyvä ja kiitos tuesta :) aina lähteminen ja lapsen kotiin jättäminen ei ole helppoa äidille vaikka kuinka tietää miten hyvää se tekee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, helppoa se ei ole ja huono omatunto painaa... kuitenkin, levänneenä on voimia siihen arkeenkin taas paremmin, ja se on koko perheen etu. (tietenkään en tiedä sinun tilannettasi, puhun vaan omasta kokemuksesta)

   Poista
  2. Oi Helmi, aivan samoja tuntemuksia täällä! Varmaan suurin harmistus tulee siitä, ettemme voi tehdä kaikkea yhdessä perheenä enkä tiedä tottuuko siihen koskaan mutta kyllä loma aina auttaa taas jaksamaan :) Yhdessä lomaillaan sitten mökillä ja kotimaassa :)

   Poista
 3. Hyvää ja rentouttavaa lomaa teille!

  VastaaPoista
 4. Ihana, että pääset lomalle!
  Ja täytyy kai munkin sitten kurkistella niitä lamppuasioita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, Mags! Sinun blogissahan tämä oli, nyt muistan :) Minä löysin vain 4300 lumenia mutta suurempiakin kuulemma on :)

   Poista
 5. Ihana kuulla, että lomaa ja hengähdystaukoa on tiedossa. Meillä on myös vaikea päästä lomalle vammautuneen poikamme kanssa,pyörätuolilla ei pääse kaikkialle, ja kuntoutumisterapiat on käynnissä. Olisi suunnitelmissa kuitenkin pitää hiihtolomalla koko perheen pieni reissu kotipaikkakunnalle,veljeni luo. Saa nähdä onnistuuko. Ja yhteisestä lomasta mieheni kanssa on myös haave,edes viikonloppu. No, sitten joskus.
  Yritystä antaa tyttärelle myös aikaa ja huomiota on,mutta enemmänkin voisi olla.
  Mutta sun perheelle ihaia hetkiä ja rentoa menoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eila, jonkin aikaa täytyy vielä kipristellä ja odottaa lomaa... Toivottavasti kotimaan matkailu onnistuu (ja onnistuuhan se sinun sisulla!), on kyllä tärkeää päästä arjesta edes hetkeksi pois, ihan kaikkien.

   Poista

Kiitos mukavasta kommentistasi!