perjantai 31. elokuuta 2012

Aavistus kanervaa...

Avain- tai korttikoru, kumpaa tarvitseekaan. Tämä lähti nyt Ystävän matkaan koekäyttöön: itse en tällaista töissä tarvitse, joten haluan tietoa kestääkö magneettilukko avainten ja tai henkilökortin painoa. 

Aurinkoista perjantaita!
KatMan

torstai 30. elokuuta 2012

Uusia ruusuja

Tiistaina kotona odotti lämmin lähetys, IhanHelmee -blogin Sarin virkkaamat ruusut!
 Kauniita kuin mitkä! Vaikeinta oli valita värit mutta nämä osuivat aivan nappiin: kunhan kelit kylmenee ja talvihuivit kaivetaan kesäsäilöstä niin nämä pääsevät käyttöön :) Piristänevät kummasti talvikeleillä.
Kiitos Sari!


Aurinkoista torstaita!
KatMan

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Syksy saa...Turvarengashelmi


Sopuisaa Sunnuntaita!
KatMan

lauantai 25. elokuuta 2012

Ruusuinen avainnauhakoru
Magneettilukko, aukeaa hätätapauksessa.

Lisukkeeksi tein rannekorun.Leppoisaa lauantaita!

KatMan

perjantai 24. elokuuta 2012

Uudistusta laitoihin

Sivun laidat uudistuivat, toivottavasti ei häiritsevästi?! Nuo Shabbyblogs.com'in reunat ja kaikki lisukkeetkin olivat niin ihania, kauhean vaikea valita :) ehkä tulee sitten kohta vaihdettua?

Mukavaa perjantai-iltaa, huomenna toivottavasti kuvia uusista koruista! Ainakin muutama avainnauha olisi valmiina :)

KatMan

tiistai 21. elokuuta 2012

MarjapuuroaPunaiset keramiikkahelmet ja ebenpuuhelmet paksussa joustolangassa. Tämä on helppo pujottaa arkiaamunakin vauhdissa kaulaan ja sopi hienosti ruskean villapaidan kanssa :)

KatMan

maanantai 20. elokuuta 2012

Karkkisiruja

Kalkkiturkoosia karkkiväreissä


rannekorusta tuli lyhyt, 18,5cm, lukon kiinnitys vaatii tilansa joten sopinee noin 16-17cm ranteelle, ei siis minulle :)


Herkullista päivää!

KatMan

sunnuntai 19. elokuuta 2012

Meren aarteita

Luonnonkiven näköiset keramiikkahelmet ovat niin kauniita itsessään! Joustolankaan ja iso hopeahelmi mukaan...Siinä kaikessa yksinkertaisuudessaan!
Ostin nämä ihan kokeeksi vain mutta ihastuin "kivien"keveyteen ja suureen kokoon. Kaksi pientä nauhaa, 10 helmeä, riittivät juuri tähän työhön, joten täytyy harkita varaston lisäystä ;)

Auinkoista sunnuntai-illan loppua!
KatMan

Ostoksilla

Eilen kävimme ihanan ystäväni ja korukamuni kanssa Villihelmessä etsimässä kadonnutta inspiraatiota. Tiedättehän, kun näkee satoja, tuhansia helmiä ja korunosia livenä, näköaisti saa tarpeeksi ärsykettä ja kun saa helmet ja kivet käsiinsä, tuntoaisti heräilee unestaan :) 
Minun ei pitänyt ostaa kuin hieman vaijeria mutta vaijerien lisäksi mukaani tarttui organzapusseja sekä kaikki nämä ihanuudet...
Ruskeat kivet ovat Tiikerijaspista.
Keltainen ei ole yhtään minun värini mutta limen ja turkoosin kanssa olivat niin ihania! Sirut kallkiturkoosia sekä kirkkaat vuorikristallia.
Turkoosit, punaiset ja harmaat kivet ovat keramiikkaa, aivan ihania!

Sadekelistä sisällä nauttien!

KatMan

keskiviikko 15. elokuuta 2012

Sirut sotkussa 2

Sama tekniikka kuin edellisessä mutta kolmea eri kiveä, eri nauhoissa.
Aurinkoista keskiviikkoa!
Katman

tiistai 14. elokuuta 2012

Sirut sotkussa

Tämän rannekorun mallin ja tekniikan löysin englantilaisesta Making Jewellery-lehden toukokuun 2012 numerosta. Tämä oli helppo malli kunhan ensin luin koko ohjeen läpi :)
Kivisiru on Turmaliini, kaikissa ihanissa väreissään.

Lämmintä elokuun iltaa!
KatMan

sunnuntai 12. elokuuta 2012

Tunnustus

Hieman on taas laiskottanut, muutama keskeneräinen koru on työpöydällä... Mutta ilokseni olen saanut uusia lukijoita ja yhden ihanan tunnustuksen! Kiitos Helmi!
 
TUNNUSTUKSEN SÄÄNNÖT:

1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tunnustuksen myönsi.

2. Anna tunnustus viidelle (5) suosikkiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.

3. Kopioi post it-lappu ja liitä se blogiisi.

4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post it-lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

 Kiitän ja liitän mutta tälläkertaa tämän tunnustuksen saa napata kaikki ihanat lukijani ;)

tiistai 7. elokuuta 2012

Rohkea

Kuten ehkä huomaatte rakkaat lukijani, olen ihastunut ruusuihin :) pihalla kasvaa muutama kun sattuivat maasta putkahtamaan mutta koruissa ovat helppohoitoisempia. Paitsi ettei niitä kannata pudottaa lattialle, hajoavat. Edelliseen ja tähän koruun keksin nimenkin, yleensä se on vaikeaa mutta nämä nimesivät itse itsensä, kuvaamisen jälkeen. Kaulakoruun uskalsin kokeilla pientä magneettilukkoa ja toimii todella hienosti, on niin helppo laittaa kiinni ja aukaista, ei aukea ihan vahingossa. Rannekoru joustolangassa.


Mukavaa elokuista iltaa!
KatMan

maanantai 6. elokuuta 2012

Kaino