torstai 13. joulukuuta 2012

Lukko

Tämän rannekorun alku oli tuo magneettilukko, antiikkisessa värityksessä. Sopivasti oli nuo Blue ribon jasperit eli siniset nauhajaspikset pöydällä (voi älkää kysykö mitä muuta työpöydälläni on vai haluatteko kenties kuvaa?? ) ja siis kaikki muutkin kivet ja helmet löytyivät pöydältä...Antiikkikupariset välihelmet ja osat lukon kaverina. Nuo kristallit ovat ihania, väritys vaihtelee valon mukaan kristallien AB metallipinnassa.Magneettilukko pitää tosi napakasti rannekorun kädessä ja se on tosi helppo laittaa, magneetit napsahtavat kätevästi kohilleen. Vinkkinä "huonokätisille" :) joille salpa- tai rapulukon laittaminen itse kiinni on hankalaa.

Valoisaa Lucian päivää!
KatMan

Ps. Taas on aika kotijoulumyyjäisten yhdessä Helmineulan kanssa, ensi maanantaina.

edit. Laitoin tämä myytäviin, ehtiihän niitä lahjoja tehdä...

6 kommenttia:

 1. Mä olen huomannut saman seikan ja alkanut käyttää niitä magneettilukkoja enenmmän juuri rannekoruissa.
  On muutoin upea koru vaihteeksi:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Eila, ja vaihteeksi rannekoru ;)

  VastaaPoista
 3. Tottakai halutaan kuvaa työpöydästä! ;) :D Upea koru, noita magneettilukkoja pitäisi kokeilla juuri tuosta syystä että ovat vielä helpompia käyttää kuin salpalukot. Tai ainakin minusta salpalukot ovat helppoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, mä yritän kuvata ennen joulusiivousta... mutta katsoa saa omalla vastuulla! Tykkään myös salpalukoista, mitä isompi sen parempi ja näyttävämpi ;)

   Poista
 4. Tässä on ihanan tummat ja kauniit sävyt, ja hieno tyyliin sopiva lukko. Pitää itsekin kokeilla noita magneettilukkoja, kun on pari varastossakin.

  VastaaPoista
 5. Sole, kokeile ihmeessä! Ja noitahan saa tuollaisena rustiikkisenakin mitkä sopinevat sun tyyliin hienosti :)

  VastaaPoista

Kiitos mukavasta kommentistasi!