keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Junaretki pohjoisemmaksi

Oi, meillä oli lauantaina ihan mahtava retki Tampereen Kädentaito messuille! Ja niille, jotka eivät ole siellä koskaan käyneet, suosittelen. Päivä alkoi aikaisin ja loppui todella myöhään mutta lauantain sisällä pysyttiin kokonaisuudessa ;)
Jaksoimme kiertää halleja melkein kuusi tuntia, ehdimme istua kerran kahvilla ja seistä kerran skumpalla, todella pikaisesti. Oli niin paljon nähtävää, ettei maltettu edes syödä mitään sämpylää ja muffinssia suurempaa. Illalla ehdimme syödä tampereen keskustassa todella hyvät caesar-salaatit, ennen junan lähtöä kotiinpäin.
Kiitos ihanille Ystäville ihanasta matkasta! Ensi vuonna uusiksi!

Tässä kuva Suomen suurimmasta lasikuusesta. Kännykkäkuvat eivät olleet niin tarkkoja mutta nuo ovat siis lasipalloja, kaikki erilaisia. Melko hurja!
D-halli oli täynnä kivi- ja helmimyyjiä ja olisihan tuo ollut ihme, jollei mukaani olisi lähtenyt muutama kilo tarvikkeita. Monia tuttuja kauppiaita mutta myös ihan uusia tuttavuuksia löytyi. Ja parastahan tässä on, että pääsee koskemaan kiviin ja helmiin, ja vertaamaan hintoja ja laatua, nettikaupassa laadun näkee vasta kotona etkä saa valita nauhaa tai helmeä itse. Suosittelen siis tällaisia tapahtumia, niin tekijöille kuin kauppiaille.

Mutta tässä siis maanantai-iltana valmistunut koru ostamistani tarvikkeista. Osterinkuorihelmet ovat aivan ihanan vanhan vihreän väreissä ja niinpä tästä tuli sellainen vintage koru. Samalta kauppiaalta löytyi niiiiin ihania kristalleja, nuo rondellit jotka välkkyvät vihreän sävyissä. Lukko ja riipuskristalli  ovat vanhempia ostoksia.
Harmaudesta ja pimeydestä huolimatta, 
Valoisaa keskiviikkoa!!

KatMam

4 kommenttia:

 1. Olisihan se ihanaa päästä tuollaiseen retkeen osallistumaan,ehkä joskus:)

  VastaaPoista
 2. Oi Eila, toivon todella, että joskus vielä pääset! Se tekee niin hyvää ihmiselle päästä hetkeksi pois arjesta :) kukkarolle ei niinkään tee hyvää jollei se kaipaa tyhjennystä... Maaliskuussa on lähempänä Helmitaivas tapahtuma, sinne kannattaa ainakin lähteä.

  VastaaPoista
 3. Blogissani on sinulle tunnustus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eila!
   Ja keväinen tapahtuna on Helmiplaneetta
   http://helmiplaneetta.vuodatus.net/

   ja Leimailutaivas :) meni avaruus sekaisin...

   Poista

Kiitos mukavasta kommentistasi!