lauantai 13. lokakuuta 2012

paniikki keskellä yötä...

Viime sunnuntai-illan sateen ropistessa peltikattoon, innostuin tekemään vihreälle jalokivelle seuraksi kaulakorua. Yksinkertaisesti ketjulla kevennetty, käännetään hopeapallot toisin päin kuin rannekorussa, mitenköhän kristallit samoissa sävyissä sopisivat.... Ja sitten lukko. niin, samanlainen lukko kuin rannekorussa. mihinkäs mä ne laitoin? miksei ole lukkorasiassa lukkoja? Apua! Onko ne loppu???? ja mä lupasin itselleni (ja julkisesti edellisessä postauksessa....) etten osta mitään tarvikkeita lisää....mentävä siis niillä mitä on, ja niitähän kyllä on, lukkojakin varmaan kymmeniä erilaisia ja useampi jokaista. Paitsi siis nyt ei enää ole kukkalukkoja. Mutta ehkä tämä menee näin, hieman, mutta vain hieman, erilainen kaulakorusta tuli muutenkin.

 Nämä on kuvattu eilen perjantaina aamupäivällä, valoa ei todellakaan ole ollut riitävästi arki-iltoina eikä kyllä paljoa päivälläkään. Kurjan pimeää mutta onneksi tämä koruterapia auttaa kaikkeen ja kaikkiin.

Lisää koruja tiedossa, mutta syksyvärit hieman kadoksissa? Mikä on sinun lempivärisi syksyllä? Vai jaotteletko ollenkaan värejä vuodenajan mukaan? Voisiko kaikki värit vain olla ympärivuoden piristämässä? Miksi me vajoamme syksyn pimeydessä niihin tummiin väreihin kun luonnonvalon puuttuessa tarvitsemme paljon keinovaloa ja kirkkaita värejä?

Näihin ajatuksiin ja mietelmiin, mukavaa lauantaita!

KatMan

6 kommenttia:

 1. Upea koru ja hyvin käy tuo(kin) lukko.
  Jaa lempiväri syksyllä...kai se on violetti,lila,sinipunainen..mitäs näitä oli:)
  Mutta on se ympäri vuodenkin.
  Mulla menee värit ihan omaa kiertoaan, on enemmänkin kausia:sininen,punainen,valkoinen,violetti..mikä lie seuraava?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin taitaa olla enemmänkin kausia väreissä: nuorena koko koti oli yhtä mustaa, välillä valkoista ja nyt harmaata...

   Poista
 2. Mulla ei värit mene kyllä vuodenaikojen mukaan yhtään. Muuten vain vaihtelevat, milloin kirkkaat ja raikkaat tuntuvat hyviltä, milloin tummat ja synkät. Tällä hetkellä tykkään hopean kimalluksesta ja kivistä, mutta ei niillä kivien väreillä niin väliä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihanaa ettei muillakaan väritys ole vuodenajasta kiinni :) kimallus on ihan must!

   Poista
 3. Ainakin koruissa menevät mitkä tahansa värit ympäri vuoden. Ja sisustuksessa menen ihan fiilispohjalta myös, pääsääntöisesti kyllä värikästä pitää olla,piristää mieltä ja silmää:)

  Mukavaa sunnuntaita:)

  VastaaPoista
 4. Samoin mukavaa sunnuntaita! Täällä paistaa aurinko mahtavasti, sitä kaivattuua valoa!

  VastaaPoista

Kiitos mukavasta kommentistasi!