torstai 20. syyskuuta 2012

Puuta ja asiaa

Kiitos kaikille ihanille seuraajille ja kommentoijille!


Enpä uskonut, että minulla jonain päivänä on blogissa reilu tuhat kävijää kuukaudessa ja Facebookin puolellakin jo muutama seuraaja. Sinne laitan yleensä vain kuvan ja lyhyen materiaalilistan blogissa julkaistusta korusta mutta sitäkin kautta on jo tullut jonkin verran kyselyä ja myyntiä. Eli molemmille medioille on kysyntää :) Edelleen korujani voi ostaa suoraan minulta, sähköpostilla kyselyä reilusti. Katsotaan josko innostun laittamaan nettikaupan pystyyn mutta nyt mennään ihan henkilökohtaisella kontaktilla :) Ja muitakin suunnitelmia on, niistä lisää myöhemmin syksyllä.

Ja korujani löytyy myös ihanasta Kauneushoitola KokoNaisesta Vantaalta. Käykääpäs kurkkaamassa mitä kaikkia kauneuspalveluja sieltä löytyy. Hoitola on mukana myös Hyvinvointimessuilla 29.9.2012 Vantaan Energia Areenalla.

Päätyöni "kahdeksasta neljään" on ihan muulla alalla, mutta nyt olen syksyn myötä ruvennut vakavasti harkitsemaan työajan lyhentämistä saadakseni tälle rakkaalle toiselle työlleni enemmän aikaa. Nyt korujen tekeminen syö aikaa perheeltä ja yöunista eikä luovuudelle riitä voimia. Ideaa on ihan hirveästi, lappusia kertyy laukkuun ja ideakirjaani mutta toteutus tyssää ajanpuutteeseen. Ehkä yksi kokonainen päivä viikossa koruille antaisi enemmän kuin yön pimeät tunnit?

Ja hei, seuraan todella montaa mukavaa ja mielenkiintoista blogia mutta aika ei riitä kommentoimaan vaikka monesti omakin elämä ja harrastus piristyy kun saan tänne kommenttia ja ihanaa positiivista palautetta ♥♥♥

Jos jaksoit tänne asti lukea tai selata niin vielä muutama kuva viimeviikolla valmistuneesta korusta:

Puuta ja kiveä. Ocean Jaspismöllykät oli pakko ostaa Kädentaitomessuilta kun olin ne jo bongannut pari päivää aiemmin kaupan uutuuksista :)
Ihanat isot Eebenpuu-helmet
Lyhyt kaulakoru kunnon kuminauhassa. Aivan ihana käyttää, kevyt ja helppo...

Aurinkoa Syksyiseen Torstaihin!

KatMan

6 kommenttia:

 1. Tosi kaunis koru:)
  Niin, olisikin mukava keskittyä vain koruiluun, mullakin on haave, että olisi oikea pieni paja ja siinä pikku puoti.

  VastaaPoista
 2. Aikaste ihana, taisin hipelöidä noita samoja möllyköitä siellä kädentaito -messuilla :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos Eila! Puoti olisi ihana :)
  Kiitos Niina, näitä on jo lisääkin tilattu -huokaus- olivat niin ihania...

  VastaaPoista
 4. Mä oon kans ihastunut noihin Ebenpuu puuhelmiin mutten ole vielä raaskinut tilata niitä ja kokeilla mitä niistä saisi aikaiseksi. Ne ovat niin ihanan tummanpuhuvan sävyisiä ja kauniita kuin mitkä.

  Kauniisti olit kirjoitellut omia ajatuksiasi myös meidän muiden nähtäville ja toivon todella että saat haluamasi ja saat järjestettyä aikaa enemmän tälle koruilulle, vaikkapa joskus tulevaisuudessa ihan "leipätyönä" :) Se olisi ainakin minun haaveeni joku päivä hamassa tulevaisuudessa.

  Peukkuja pystyssä pidellään ja himoiten katsellaan korujasi, ovat kauniita !

  VastaaPoista
 5. Kiitos Helmi!
  Kiitos Katri, kaimani :) Kannattaa kokeilla eebenpuuta, löytyy monessa muodossa. Sitäkin tilasin lisää...

  VastaaPoista

Kiitos mukavasta kommentistasi!