maanantai 24. syyskuuta 2012

Löytöjä merenpohjasta

Onkohan tuo otsikko jo kovin käytetty ja kulunut?? Mutta, tässä on ehkä enemmän Suomenlahden meren värit, tummaa sinivihreää. Vietämme kesät läntisellä saaristomerellä mökillä ja kyllä on ollut ihana huomata kuinka vesi on vuosi vuodelta puhdistumaan päin: rakkolevää on tullut enemmän ja syksyisin meduusat vaeltavat rantaan suurina parvina. Näkyvyys saarien välisessä salmessa on parhaimmillaan ollut reilu pari metriä ja on ihana katsella veneestä alla uivia kaloja...
...kivisirut keltaturkoosia eli luultavimmin oikeasti magnesiittia tai kalkkiturkoosia...
...ihant isot keshihelmet, makeanvedenhelmi...
...antiikkihopeoidut kevyet metallipallot ja lukko...
Kivet ja makeanvedenkeshit ovat myös Kädentaitomessujen saalista: helmikauppoja on kiva nähdä yhdessä paikassa livenä, muutenhan nuo ovat levittäytyneinä ympäri Suomen eikä kaikissa pääse siis helyjä koskemaan mikä on HH:n unelma vaikka onhan nettikaupatkin kivoja :)
Mutta nyt jo useamman vuoden ko. tapahtumassa käyneenä osaa suunnistaa suoraan tietyille kauppiaille. Paikat ovat samat vakiokauppiailla ja uusia ei näy, ei myöskään uusia kädentaitajia. Eli pienoinen tylsyys messuilla iski, saisikohan niihin jotain uudistusta? Vai mitä mieltä olette? Onko Tampereen messut erilaiset? Ajattelimme ystävien kanssa käydä katsomassa mitä sieltä löytyy mutta kannattakohan??

Ei muuta kuin merellistä Maanantaita!

KatMan

6 kommenttia:

 1. I-H-A-N-A.
  Toiset ne vaan vääntää niin syksyisiä koruja, mutta onneksi suhun voi luottaa. Mikä sen kauniimpaa, kuin koru missä on ihanaa turkoosia.
  Todella kaunis toteutus muutenkin kyseisessä korussa:)
  Muikeata maanantaita!

  VastaaPoista
 2. Kiitti IhanHelmee! Kyllähän nuo syysväritkin on jo tärkeitä mutta mikään ei vedä vertaa turkoosille eri sävyineen, oli vuodenaika mikä tahansa :) Aina välillä piristää!

  VastaaPoista
 3. Uskomattoman upeat värit ja tunnelma on ihan kohillaa :D

  VastaaPoista
 4. Olet tuonut saariston kauniisti koruihisi.
  Olin itse vuosi sitten apulaisena messuilla ja siinä ymmärsi miksi uusia kädentaitajia ei isoille messuille kauheasti tule.
  Messupaikan vuokra on todella suuri ja ihmiset ostavat kuitenkin aika vähän tuolta messuilta tuotteita.
  Messut jäävät huomattavasti miinuksen puolelle pienelle yrittäjälle:(

  VastaaPoista
 5. Kiitos Marita!
  Tuo onkin varmaan suurin syy miksi itsekkään en ko. messuille lähde, vuokra on aivan kohtuuton yksinyrittäjälle! Taitaa joulunajan esim. naisten messut olla ne tuottoisimmat.

  VastaaPoista

Kiitos mukavasta kommentistasi!