torstai 2. elokuuta 2012

Elokuun alkua...

....hieman väsynyttä sellaista ;) ei tahdo saada loman jälkeen itseään käyntiin. Loman, mikä hurahti hetkessä loppuun. Yhden korun tein mökillä syntymäpäivälahjaksi ihanalle mökkinaapurille. Siihen löytyi jostain aivokopasta ideaa heti kutsun saatuani. Valitettavasti kuvaa ei ole. Ei korusta eikä aivokopastani. Mutta herkullisesta synttärikakusta on kuva!!

Ja toisen korusetin tein ihan huvin vuoksi vaikka ideaa ei ollut eikä tullut, vain tarvikkeita ja vesisade. Se taitaakin mennä purkuun...
Simpukankuorihelmet ja koralliruusut

 Lomalla (siis minun lyhkäsellä 4 viikon vrt. 10 vk koululaisilla) olimme mökillä kunnes vanhempi teini, erityisemme, kyllästyi tekemisen puutteeseen. Me muut osaamme huonon sään sattuessa lukea romaaneja ja vanhoja lehtiä suklaata syöden, pelata kännykällä, nukkua päiväunia: vanhempi teinimme ei osaa vaikka kovasti kirjaimista ja kännyköistä pitää. Eikä siihen enää auttanut aurinkokaan: apatia iski eikä ulkoilu enää kiinnostanut. Noo, kukaan ei pakota olemaan 4 viikkoa putkeen mökillä, joten 2,5 viikon jälkeen pakkasimme likapyykin kasseihin ja suuntasimme kotiin. Pitkästä aikaa sain pakkaseen myös mansikoita, ajelimme autolla itäisellä uudellamaalla (kerrankin pääsimme Porvoota pidemmälle) ja kävimme päiväristeilyllä Tallinassa. 5 päivää kotoilua riitti, sitten jaksoimme taas mökkeillä pitkän viikonlopun. Teinikin. Mutta sää olikin helteinen ja pääsimme vihdoinkin veneretkelle ihanaan Sandön saarelle, laguunien vesiin uimaan. Hrrrr - kylmää vettä, mutta talviturkki tuli heitettyä. Ja herkuttelemaan Farmors cafeen kakuilla. Öisin ihailimme salamakirkasta taivasta.
Tänään totesin töissä, oltuani lähes koko päivän yksin toimistossa, etten taida jaksaa enää huomenna tulla ;) johan tässä 2 päivää on paiskittu hommia. Ei vaan, käymään on mentävä ja sitten ehkä mökille vaiko Lontooseen? Siellä olis hiljaista näin olympialaisten aikaan, 1/3 turisteista paikalla ja hotellihinnat -80%, luki päivän hesarissa. Lentojakin näytti olevan ;)

Ai niin, haluatteko nähdä kesäkuvia?


Vihersiepon poikasen ensipyrähdys pesästä terassin nurkkaan. Suloinen!


Kotka


Loviisa

Tallinna


Ukkosta odotellenLämpimin terveisin,
KatMan

2 kommenttia:

  1. Olipa suloisia kuvia ja kesäisiä ja namia ja mikäs siinä korussa on muka vikana, että purkuun laittaisit?
    Hyvää lähestyvää viikonloppua:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Eila! Korussa sinänsä mitään vikaa mutta tuntui vaan tylsälle ja liian simppelille :)

    VastaaPoista

Kiitos mukavasta kommentistasi!