keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Barcelona!!

Matka Barcelonaan oli pojan unelmien täyttymys: pääsimme katsomaan hänen suosikkijoukkueensa viimeistä kotiottelua ja suosikkipelaaja teki 4-0 maalit. Harmi vain, että sunnuntaina oli Espanjassa äitienpäivä eikä Camp Nou ollutkaan auki yleisölle: pukukopit jäivät tällä reissulla näkemättä, joten toinen matka on tehtävä :)

Yhtään en ollut suunnitellut helmien katselua Barcelonassa, en edes etukäteen netistä etsinyt kauppoja. Swarovskin liikkeissä kävimme etsimässä ystäväperheelle matkamuistoa ja samalla ihailimme kristallien välkettä: yhtään kuvaa ei ole liikkeistä sillä vartijat olivat aika tiukkoina.

Mutta kaupungin suurimmassa ostoskeskuksesta bongasimme ensimmäisen helmikaupan ja sieltä lähti mukaan ihania ruusuja ja hopeahelmiä. Hintataso oli melko korkea niissä kaupoissa, joissa ehdin käydä.


Matkalla syömään ja peliin päätimme poiketa hotellin taakse sivukadulle ja silloin aukesi taivas!!! Kadun molemmin puolin oli helmitarvikekauppoja ja meillä oli tietenkin jo kiire. Äkkiä kävime kurkkimassa muutamassa kaupassa ja kyselemässä josko sunnuntaina olisivat auki. Osa oli ja osa jäi näkemättä...

Budha vartioi kauppaa, mukaan lähti turkoosia ja hematiittia. Budha jäi kiloineen :)


Pieni kauppa ja pieni setä myyjänä, Pyriittiä eli katinkultaa.

Sarasta lasihelmiä metallipinnalla.

Turkoosit ovat muovia, rondelleista en vielä ole varma (ystävän blingblingit)

Hotellia vastapäätä kiinalaisessa rihkamakorukaupassa oli oikeesti tuhansia koruja lattiasta kattoon!! Uskomaton määrä. Isot makeanvedenhelmet ja ruusukvartsit olivat valmiita koruja mutta sen verran halpoja,  että ostin ne uusiokäyttöön.

Samalla Calle call-kujalla oli ihana kenkäkauppa, Barcelonassa tehtyjä ballerinoja kaikissa väreissä. Näitä vain soviteltiin ja ihailtiin, lopulta jäivät ostamatta. Ehkä ensi kerralla!!


Kotona punnitsin koruostokset ja tuloksena oli kilo, ei siis paha! Varmasti olisi enemmänkin tullut ostettua jos olisi aikaisemmin huomattu kaupat, ehkä hyvä näin ;) Matka oli silti ihanan ikimuistoinen...

Värikästä keskiviikkoa!
KatMan

1 kommentti:

  1. Nyt sitten odotellaan ,mitä ihanaa saat aikaiseksi näistä tulijaisista:)

    VastaaPoista

Kiitos mukavasta kommentistasi!