sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Kevään värejä

Kun nyt talven sairastelujen jälkeen helmet alkoivat kuiskia ja vaatimaan uusia kavereita (kirjoittajan huom. halusin siis taas uusia helmiä valtavan varastoni lisäksi), rupesin tutkimaan nettikauppojen tarjontaa kotimaassa ja ulkomailla. Blaaah. Ei oikein uutuuksia sitten joulun, useimmalla kaupalla. Miksi ihmeessä? Kevät on jo pitkällä ja kohta tehdään kesän koruja! Kauppiaat huom! Kausivärit ovat tiedossa aina muutaman vuoden eteenpäin ja se kannattaisi hyödyntää! Ainakin minä kaipailen välillä (=vähän väliä)uusia värejä ja sävyjä, vaikka toki ne perusvärit ja materiaalit ovat IN vuodesta toiseen. Yhdestä lähikaupasta päätin lähteä katsomaan tarjontaa kun nettikauppa jo lupaili uutuuksia. Mm. tällaisia tarttui mukaan Villihelmestä.

Ihana Mountain Jade herätti ideaa jo kaupassa ja valmista syntyi samantien.

Kivi on todella upea, se muuttaa hieman sävyä valon mukaan, kirkkaasta turkoosista vedenturkoosiin. Kirkas hopea tuo kiven parhaiten esiin.
i-ha-na. 

Mukavaa Palmusunnuntaita ja hauskaa Aprillipäivää!! 
KatMan

6 kommenttia:

 1. #HUOKAUS# ihana turkoosi:) Ja sitäkin ihanampia koruja:)

  VastaaPoista
 2. Ihana. Ja hauskaa aprillia sullekin:)

  VastaaPoista
 3. Ihana turkoosi :) kauppiaat taitavat luottaa että samat turkoosi ja vihreä ovat muodissa joka kevät :) Hauskaa aprillia sullekin!

  VastaaPoista
 4. Kiitos IhanHelmee, Eila ja Miina! Turkoosi on aina ihana mutta esim. liila voisi olla muutakin kuin ametisti...

  VastaaPoista
 5. Makoisia noi sun korut kaikkinensa :) Itse ajattelin muuten melko samoin tässä kuluneella viikolla kun surffailin hakemassa uusia "kuulia" lokerikkoihini - ei juurikaan mitään uutuuksia tarjolla..

  VastaaPoista
 6. Kiitos NinaÖ!
  Aika ihmeellistä, ja ihan kamalaa, kun ei voi mitään uutukaisia ostella, tulee vierotusoireita ;)

  VastaaPoista

Kiitos mukavasta kommentistasi!