lauantai 10. maaliskuuta 2012

Kevät soikoon!

Keväisiä värejä ruusu-, savu-, jää- ja vuorikvartsin kivissä sekä intialalaistyyppinen iso metallihelmi, joita minullaon paljon eri kokoisina. Ne kiusaavat ja kiehtovat minua pöydällä, ihanasti lasipurkista, mutta en oikein ole osannut niitä käyttää.

Kuinka näin monen vuoden ja muutaman (ehkä muutaman sadan) rannekorun tekemisen jälkeen aivot eivät vieläkään suostu muistamaan, että rannekoru tarvitsee taipuisuutta, ettei isoja helmiä ja kiviä voi laittaa peräkanaa, ilman, että välissä on edes pieni pyöreä helmi? Tämä taipuu juuri ja juuri...Paitsi viimevuoden puolella tehtyyn toiseen Väriterapiakoruun olen niitä metallipalleroita käyttänyt, mutta jostain syystä koru jäänyt kokonaan näyttämättä. Tässä pieni näyte, laitan korusta enempi kuvia myöhemmin.

7 kommenttia:

 1. Ihanan hempeä ja keväinen koru! :) Välihelmien muistaminen on minullekin vaikeaa. En vain tykkää niistä muovi tms hörpäkkeistä jotka tekevät korusta halvan näköisen eikä hopeisiin oikein raskisi panostaa.. Ehkäpä siksi tykkään niin paljon solmimisesta, ei tarvitse välihelmiä mutta korut taipuu silti ;)

  VastaaPoista
 2. kovasti tykkään noista metallisista isoista helmistä, ovat kauniita ja näyttäviä olematta silti liian blingblingiä :) ja mukavasti tuo savukvartsi säväyttää tuolla hempeyden keskellä :))

  VastaaPoista
 3. Hienosti valitut helmet, ihana herkkis!

  VastaaPoista
 4. Hej ! Ljuvligt armband, fina färger...Nu fattar jag att S-et var ett lås, har nämligen sett sådana och inte förstått vad det var...
  Kraam
  Sanne

  VastaaPoista
 5. Kiitos!
  Miina, ihailen solmimisen taitajia :)
  Outiriina, savukvartsi on lempikiveni.
  Vikki, kiitos, tuoko lie kevät herkkyyden esiin.
  Sanne, tack!

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis väriyhdistelmä, ja hieno metallihelmi.

  VastaaPoista

Kiitos mukavasta kommentistasi!