lauantai 26. marraskuuta 2011

Enkelin siivet

Jouluksi haluan aina yhden enkelikoristeen esille, sellaisen keraamisen, jonka löysin kun tytär vietti ensimmäistä jouluaan. Se oli aivan kuin hän, enkelimäisen kaunis kun on :) Jospa sen taas koristelaatikosta lähempänä joulua löydän niin otan kuvan. Siis siitä keraamisesta enkelistä.

Olen sellainen kerranvuodessajoulukirkossa- kävijä enkä muutenkaan mitenkään uskonnollinen mutta tänä kesänä löysin Lorna Byrnen kirjat omasta elämästään: Enkeleitä hiuksissani ja Portaat taivaaseen. Uskomattoman hienoja kirjoja ihmiseltä, joka pienenä sai kuulla olevansa tyhmä ja jälkeenjäänyt, koulunkäyntikin jäi melko vähiin eikä vanhemmat arvostaneet tytärtään. Mutta kaiken takana olikin syy: hän näkee enkeleitä ja juttelee niiden kanssa.

Suojelusenkeleitä me kaikki tarvitsemme, siksi tämä (ja moni muukin) koru sai Enkelin siivet riipukseksi, etteivät enkelit meiltä unohdu.


perjantai 25. marraskuuta 2011

Pikkujoulukausi alkakoon!

Näiden korujen myötä Mukavia Pikkujouluja kaikille! Tänään aion aloittaa glögikauden, ihan mehuglögi on parasta. Viime joulun glögikausi päättyi vasta tänä vuonna toukokuussa, kuinhan tänä jouluna käy?

MYYTY!
MYYTY!
Tuulista marraskuun iltaa!
Pidelkäähän pipoista ja hatuistanne kiinni!
Ja tervetuloa uusille lukijoilleni!

torstai 24. marraskuuta 2011

Pihlajanmarjojen aikaan...

...kurkkii tämä sievä pöllö maailmaan.
Lyhyt kaulakoru akaateista, karneoleista ja intialaisista hopeapalluroista.


Ei pöllömpi!

tiistai 22. marraskuuta 2011

Kiitospäivät

Oi miten mukava on tämä uusi blogipohja! Wanha oli helppokäyttöinen mutta siitä tavallaan puuttui paljon hyviä toimintoja joita kokoajan kaipailin. Nyt olen asettanut tekstikoon melko isoksi, jotta paremmin näkisi lukea, vaikka tuo tyyli on tuollainen wanhahtava.

Kysymys kuuluukin: onko isompaa tekstiä helpompi lukea? Entä tekstityyli? Mahtuuko kaikki teksti leveydeltään yhdelle näyttösivulle vai tarviiko joidenkin rullata hiirellä sivusuunnassa? Itse olen katsonut tätä nyt kahdelta eri näytöltä mutta sekä kannettavan että pöytäkoneen näytöt ovat laajakuvanäyttöjä, joten minulla kyllä näkyy jopa tyhjää laidoilla.

Kiitos kaikille, jotka ovat liittyneet lukijoiksi! Lämmittää harrastelijan mieltä, että seuralaisia löytyy jo 12.
Kiitos myös kaikille kommentoijille: aina en ehdi vastaamaan enkä muiden kirjoituksia kommentoimaan mutta päivittäin seuraan suurta määrää blogeja.
Kiitos!

lauantai 19. marraskuuta 2011

Jäätävää...

Käsiini osuivat nuo isot, jäätävät kvartsikivet ja halusin ehdottomasti itselleni hetijatältäistumaltamulle rannekorun ja mikä nopeinta, joustonauhaan. Lisänä harjattu hopeoitu iso metallisydän. Ei muuta.
Aivan huikeita nuo kivet, kuin isoja jäälohkareita... Tulisipa pian talvi ja lunta, sillä talven jälkeen tulee aina kesä :)

Mukavaa päivänjatkoa, palaillaan!

torstai 17. marraskuuta 2011

Harmaata ja harmaata

Mutta ei yhtään synkkää! Näköjään tuota harmaata hopeaista simpukkahelmiäistä on tullut ostettua muutama pitkä nauha ja mikä ettei, se on nyt ihan lemppari helmi. Siihen voi näköjän yhdistää vaikka mitä, tässä hopeoituja kaarevia metalliputkia, helmihattuja (joita en ole käyttänyt varmaan vuoteen!!), harmaaksi värjätty vuorikristalli ja hohtava larvikiitti.


Kaulakoru 42cm
Rannekoru 20cm

Illanjatkoa kaikille!

maanantai 14. marraskuuta 2011

Tähtipölyä

Korvakorut mustahopeisista kristallilehdistä, metalliosat hopeoitua.

 Kaulakorun lukossa riipuksena hopeitu sydän sekä AB-kiiltoisia mustahopeisia fasettikristallipalloja...

Bling Bling!!!
 ...helminä todella laadukkaita mustia helmiäislaseja nugettimuodossa sekä hopeoituja "tähtipöly"-helmiä.

lauantai 12. marraskuuta 2011

Monikäyttöinen setti

Molemmissa Swarovskin helmiäispintaisia tummanruskeita lasihelmiä ja kristalleja, savukvartsimöllyköitä (oikea nimitys lienee nugetti), strassirondelleja ja hopeoitu papuketju ja hopeoituja pikkuruisia välihelmiä. Riipukseen kieputin savukvartsia ja sydämen.

Rannekorun (pituus 40cm) ideana on kieputtaa se kaksi kertaa ranteen ympäri tai sitä voi pitää myös kaulakoruna.


Kaulakorua (n. 60cm) taas voi pitää pitkänä tai lyhentää ketjun avulla mieleisekseen. Helmet voi olla edessä, sivulla, takana, mitä haluaakin korostaa.

Mutta yhdessä näistä tulee 80cm pitkä kaulakoru tai useampirivinen kaulakoru! Tummaa ja blingblingiä on ollut toiveissa, olisikohan tässä niitä tarpeeksi?
edit. 40+60 ei ole 80 vaan 100cm. Tässä tapauksessa noin 100cm :)

perjantai 11. marraskuuta 2011

Sininen lintu

Aivan ihanan värisiä makeanvedenhelmiä, vaikka en ole sinisen ystävä omassa pukeutumisessa. Sinisen sävyissäkin on eroja ja vierastan ehkä eniten kirkasta sinistä.
Lisänä strassirondelleja ja kristallirondelleja.
Tyttäreni valitsi koruihin nuo kolibrilinnnut riipuksiksi. Laitoin ne isoihin lenkkeihin jolloin riipuksen paikkaa voi vaihtaa.
Rannekoru joustolangassa.
Kaulakoru on (taas) pitkä ja riittää pari kierrosta kaulan ympäri.

torstai 10. marraskuuta 2011

Prinsessan murrosikä

Meille aikuisille wannabe-prinsessoille sopiva korusetti: hopeanharmaista simpukankuorihelmiäisistä, strasseista ja harmaasta vuorikristallista. Riipuksina suloinen kruunu ja uhmakas pääkallo, papukaijalukoilla roikkumassa, joten voi vaihdella: kun on prinsessamainen olo, kaulalla välkkyy kruunu, kun taas kaikki ottaa päähän voi laittaa pääkallon varoittamaan vaikka kanssaeläjiä, että "tällä prinsessalla olis nyt vähän huono päivä".


Uhmakasta prinsessapäivää!

tiistai 8. marraskuuta 2011

Lisää vitamiinikoruja

Kun Makeita värejä koru ostettiin kaulasta, päätin tehdä näitä värikoruja lisää: edellinen oli isoista lasihelmistä, nyt taas makeanvedenhelmistä, lisänä kristallirondelleja. Kaulakoru on taas pitkä, voi kieputella muutaman kerran kaulalle tai monta ranteen ympäri.
Sudenkorennot ovat luonnossa niin kauniita, että halusin tähänkin vitamiinikoruun sudenkorennon tuomaan lämpöä ja valoa, kesän muistoja pitkään talveen.
Väriä elämään!

maanantai 7. marraskuuta 2011

Mustaa ja purppuraa

Ihanista poltetuista ja fasettihiotuista musta-purppura akaateista ja kiiltävistä mustista akaateista innostuin kieputtelemaan yksinkertaisen, lyhyen kaulakorun. Mukaan laitoin harjattua hopeoitua metallia ja jaderondelleja.

MYYTY
Lämpöistä syksyistä päivää! Kunpa pian tulisi valoa...

sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Kesä taas?

Viime vuonna tähän aikaan taisi olla hieman talvisempaa kuin nyt: meillä kukki tänään vielä pihalla pikkutalvio, apila, keto-orvokki ja luonnonperenna, maksaruohokin hehkui keltaisena kuin heinäkuussa. Siellä puiden alla, maahanpudonneiden, ruskettuneiden vaahteranlehtien seassa. Kaikkia lehtiä pihalta ei haravoida: osa huiskitaan pensaiden alle ja metsäinen alue jätetään koskemattomaksi. Siellä oli jo hurjan isot kastemadot hommissa, tarjolla oli lehtiherkkua yllinkyllin.
Joka vuosi kevään tultua lehdet ovat kadonneet parempiin suihin ja multahan siinä vain kuohkeutuu. Ihan turha rehkiä kamalasti ja siivota pihaa paljaaksi, kyllä luonto hoitaa sen pihassakin: eihän kukaan metsissä käy haravoimassa lehtiä ja siistiä sielläkin keväällä on. Luomupiha siis!
 
Keto-orvokki
Pikkutalvio
Luonnon perenna
Pikkutalvion nuppu

keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Sienna in my heart -osa 2

Kaulakoru sienanvärisistä makeanvedenhelmistä ja kristallirondelleista, hopeoitu papuketju.
Harjattua hopeoitua metallia sydän ja siivet.


Lahja!