lauantai 3. joulukuuta 2011

Olen HH

Tajusin sen hetki sitten ja googlasin olisiko kanssatovereita löytynyt. Kyllä on. Tunnustan, olen HH eli HelmiHolisti. Viattomasti alkanut lapsen kanssa helmeilystä puuhelmillä, siirtyminen vaivihkaa siemenhelmikorun korjaukseen, uusien helmien ostoon, työkalujen jokapäiväiseen käyttöön, helmilaatikoiden ja -pussukoiden levittämiseen ruokapöydälle, lipaston raivaamiseen työpöydäksi ja kun mikään ei enää riittänyt, suureen työhuoneremonttiin ja sen sisustamiseen ja siinä samalla uusien tarvikkeiden ostamista. Helmiä, kiviä, osia, nauhoja, lankoja.......Olen HelmiHolisti. Eikä niitä helmiä osteta kymmentä vaan koko nauha kerrallaan. Mieluiten samantien pari, saa siten tehtyä sarjana korut kaulalle, ranteeseen ja korviin. Ja varalta nilkkakoruakin varten. Tai tukkuna, siinähän säästää heti kun ei tarvitse osia olla koko ajan hankkimassa. Eikä lopu kivet kesken hyvän isnpiraation. Ja sitten on ne helmet jotka pitää saada mutta joita ei raaski käyttää. NERIK. Näitä En Raaski Ikinä Käyttää. Niitäkin löytyy. Tosin välillä olen raaskinut, pitkän Hilloamisen jälkeen.
Ammatiapua ei tähän tautiin ole saatavilla. Ainoastaan kova itsekuri voisi auttaa. Jos viitsisi yrittää. Mutta eipä ole ollut aikaa yrittää hillitä helmitautia, pitää nääs tehdä koruja!! 
Discopallokorviksia fasettihiotuista AB-värjätyistä lasipalloista. Bling Bling!

Mukavaa lauantaita!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihan minun elämältä:) Minunkin helmiholismi alkoi tytön helmileikeistä. Ja helmiä sun muuta tulee tilattua enemmän kuin ikinä ehtii käyttää. Pitäisi ehkä perustaa joku Anonyymit Helmiholistit-ryhmä, mutta kun ei edes halua parantua :D

    VastaaPoista
  2. Sole: ihan sama juttu, melkein vois perustaa kaupan tälle varastolle! ps.sun pitää tulla käymään!

    VastaaPoista

Kiitos mukavasta kommentistasi!